UA to Canada CUAET
-
шанси дуже невеликі, що продовжать
-
Take heed to the the testimonies you see online about Mrs Karen Campbell She is a good trader with a lot of experience and professionalism. Invest your money in capable hands, invest with @karen_campbell t.me/+jrCDR4VYqUA2ZDE0 t.me/+jrCDR4VYqUA2ZDE0
-
www.letseatgrandma.com/ www.monster.com/resumes/writing-services www.topresume.com/
-
В Польше их не выдают на месте, а приходят по почте, в течении недели, по крайней мере в Santander банке
-
Знаю что некоторые открывают чтоб деньги перевести через онлайн банкинг, это быстро
-
Мирного неба тебе Украина,любимая прекрасная страна!Не по теме вопрос. Отзовитесь пожалуйста,кто жил в Грузии,как найти в аренду квартиру, посоветуйте сайты.
-
Дуже дякую!
-
Hello, check out the following link below 👇 t.me/Grillzsmile We do our best to have orders out same day after receiving payments. With that being said we need y’all to keep in mind this is a VERY busy industry. If you do not receive tracking after 1 day hit us up, but please DO NOT blow us up before that. We will do our part and compensate fairly or fully refund if necessary. AGAIN lets get to it! Tap in Delivery all over Europe takes 3 to 4 business days and you getting a touchdown USPS or FedEx mail we provide a legit tracking confirmation number for you to track your package online and know it’s exact time of arrival USA 🇺🇸 🇬🇧 🇫🇷 🇨🇭 🇩🇪 🇦🇺 🇳🇱 🇮🇪 🇮🇹 Delivery 📦 🚚 at your doorstep Contact: @Grillzsmile1
-
Просить кого-то, чтобы забрал лично. Варшава не отправляет паспорта за границу.
-
Привет всем, такой вопрос у кого-то есть опыт аренды комнаты или квартиры в канаде онлайн, я нашёл комнату на аренду и мне прислали отсканированый через приложения договор, чтоб я мог распечать его подписать от сканировать и отправить обратно, и сказали заплатить депозит, имеет ли вообще такой договор юридическую силу?