UA to Canada CUAET
-
Спасибо
-
я планую Новою поштою з України у Варшаву, адресна доставка у віз.центр. сьогодні розпитала про це Нову пошту. все просто і ясно. а от з візового центру в Україну потрібно шукати якусь людину, бо в consent form треба вказати чітко якусь персону, яка забере паспорт. а Нова пошта таку послугу не надає.
-
Скіньте і мені будь ласка🫶🏻
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи є різниця в якій країні подавати на візу? може це якось впливає? раптом десь швидше процес іде. Бо чула, що в Анкарі вже дуже довго роблять. Не знаю, залежить це чи ні. Дякую ☺️
-
На вклейку
-
ага
-
для початку — прочитати закріплене повідомлення
-
⚠️ ATTENTION EVERYONE ‼️ Don't send money to any scammers please. Am still wondering how people say they invested and didn't get their investment profit back, but my case was different, through this great platform company my first trial i got my profit back. I have never in my life loss since i started my investment with Mr Scott i got my profit in just 24hours as the way he introduced it to me. All my friends and family this is an opportunity for you now to join the channel and contact the manager and invest and make good result. DM him immediately.👇👇👇 t.me/kingsignal01
-
А вклейку в консульстві роблять у внутрішній паспорт громадянина України?
-
Нет. В загранпаспорт.
-
Фото у внутрішній паспорт мав на увазі
-
а ви точно юрист?)) як ви собі уявляєте вклеювання візи в такий паспорт?