UA to Canada CUAET
-
Привет всем, подскажите пожалуйста можно ли продлить ворк пермит, паспорт меняю? Изначально одобрили всего на один год, из-за того что паспорт действовал на 1 год, теперь хочу обновить паспорт и можно ли будет продлить ворк пермит?
-
Полный
-
Привіт. Підкажіть будь ласка чи може хтось інший (наприклад друг чи родич) віднести мій паспорт на вклейку візи cuaet що для цього потрібно ? Запис у посольство на моє ім’я чи людини яка віднесе паспорт? Та у consent form потрібно вписувати дані тої людини яка віднесе ?
-
Доброго дня. Підкажіть б ласка, що робити після отримання еТА (для мого чоловіка). Форма на IRCC все ще висить, але на сторінці, окрім інфо, шо треба оформити еТА дає змогу : або Back, або веде на сайт оформлення еТА. Кнопка Save and continue не активна. Як продовжити подання на СUAET? Дякую
-
для оформляющих eta на сайте cuaet ничего делать не надо, оформили eta и летите, больше ничего
-
дітей розглядають довше. немає різниці яка категорія візи — строки від цього не залежать. діти повинні подаватись на візитор візу.
-
получить или сменить статус в Канаде можно до 31 марта 2024 года. форма висит как незаконченная, потому что закончить ее невозможно, визы для граждан eta-required countries не нужны и не полагаются, а заявка на портале нужна только для получения визы
-
во Франкфурте можно достаточно легко не успеть за 1:40, особенно если первый рейс задержится хотя бы ненадолго - там большой аэропорт и security checkpoint между терминалами, на котором всегда большая очередь
-
так і пишіть, своїми словами. що надсилаєте скани свого нового паспорта.