UA to Canada CUAET
-
Полный
-
Понял, спасибо
-
Привіт. Підкажіть будь ласка чи може хтось інший (наприклад друг чи родич) віднести мій паспорт на вклейку візи cuaet що для цього потрібно ? Запис у посольство на моє ім’я чи людини яка віднесе паспорт? Та у consent form потрібно вписувати дані тої людини яка віднесе ?
-
Доброго дня. Підкажіть б ласка, що робити після отримання еТА (для мого чоловіка). Форма на IRCC все ще висить, але на сторінці, окрім інфо, шо треба оформити еТА дає змогу : або Back, або веде на сайт оформлення еТА. Кнопка Save and continue не активна. Як продовжити подання на СUAET? Дякую
-
Дякую! Але форма висить як незакінчена. Чи дадуть ворк перміт після дати 15 липня 2023? Якщо летимо у вересні
-
для оформляющих eta на сайте cuaet ничего делать не надо, оформили eta и летите, больше ничего
-
дітей розглядають довше. немає різниці яка категорія візи — строки від цього не залежать. діти повинні подаватись на візитор візу.
-
получить или сменить статус в Канаде можно до 31 марта 2024 года. форма висит как незаконченная, потому что закончить ее невозможно, визы для граждан eta-required countries не нужны и не полагаются, а заявка на портале нужна только для получения визы
-
Добрый день, подскажите пожалуйста: подала на визу в Канаду -ставила себе как рабочая( мне открыли), а ребенку поставила как гостевая и нету никакого ответа. Скажите может нада было тоже ставить «рабочею « ? Кто сталкивался с таким ?
-
Дякую
-
Дякую!!!❤️
-
Доброе утро, подскажи пожалуйста, как правильно написать в кризис форму, чтоб они заменили паспорт, который уже не действителен, на новый который я получила. Заявка в cuaet только на рассмотрении, обрабатывается. Заранее спасибо
-
во Франкфурте можно достаточно легко не успеть за 1:40, особенно если первый рейс задержится хотя бы ненадолго - там большой аэропорт и security checkpoint между терминалами, на котором всегда большая очередь
-
Добрий день, плануємо купівлю квитків, дивимось на букінгу єдиний квиток є рейс з пересадкою у Франкфурті 1:40 пересадка дуже мало часу , можемо не встигнути? Можливо хтось летів так???
-
так і пишіть, своїми словами. що надсилаєте скани свого нового паспорта.
-
Дякую
-
Доброго дня, для отриманння паспорта в Берліні потрібно попередньо робити запис? Можливо хтось забирав паспорт і знає.
-
Підкажіть, будь ласка, чи може сестра (25 років), не будучи резидентом Канади, бути опікуном свого рідного брата (15 років) в Оттаві. В обох візи за програмою CUAET. Якщо так, які документи потрібні для цього?
-
Доброго дня!Хто здавав паспорт на вклейку візи в Лондоні?Цікавить одне питання.
-
Ми робили пересадку декілька годин. Дійсно великі відстані. Мені здалося,що ми йшли декілька км. А може не здалося) Працівники їздять на спец машинах всередині аеропорту,а якщо ви ще перший раз у ньому🤔
16 Jan 2023, 06:08
196919/286142
about 2 hours ago