UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня, для отриманння паспорта в Берліні потрібно попередньо робити запис? Можливо хтось забирав паспорт і знає.
-
Підкажіть, будь ласка, чи може сестра (25 років), не будучи резидентом Канади, бути опікуном свого рідного брата (15 років) в Оттаві. В обох візи за програмою CUAET. Якщо так, які документи потрібні для цього?
-
Доброго дня!Хто здавав паспорт на вклейку візи в Лондоні?Цікавить одне питання.
-
Ми робили пересадку декілька годин. Дійсно великі відстані. Мені здалося,що ми йшли декілька км. А може не здалося) Працівники їздять на спец машинах всередині аеропорту,а якщо ви ще перший раз у ньому🤔
-
Добридень, шукаю квартиру в Монреалі, район Ahuntsic. 1-кімнатна або студія, для студентки. Зможу заїхати в серпні
-
Підкажіть згода на біометрію у Львові , хто заповнював , дуже мало місця для прізвища та ініціалів . В зразку , який прийшов на пошту було написано повністю . Чи хтось скорочував ініціали?
-
Залежить вiд програми
-
Дякую. А як швидко можна отримати PR? Не знаю чи вистачить 2 роки моєї візи, другий паспорт вже зробила, тому може для перестраховки ще одну заяву заповню
-
можно иметь только 1 визу
-
Мені вище писали, що можна подати нову заявку, якщо візу вклеїли до кінця паспорту, а це менше 3 років 🤔
-
как закончится действие визы - сможете подать заявку на новую
-
Відправляйте старе погодження, але перед відправкою напишіть на кризову форму бажано із поясненням чому не вдалося зробити це протягом 30 днів
-
Дякую за відповідь! ☺️
-
сроки получения пр зависят от вас и ваших вводных. длительность визы на это никак не влияет. в канаде вы можете находиться без визы с действующим work permit. виза лишь для того, что в канаду влететь. не нужно заполнять новую анкету. летите по действующей визе
-
Дякую!
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, пришло письмо на вклейку визы, нужно ли записываться или просто ржать отдавать паспорта? Спасибо
-
Я скоротив - По-батькові повністю, а потім перші букви з великої. Все пройшло без проблем.
-
доброго дня, підкажіть будь ласка які саме документи потрібно добавити в поле Submissions?
-
Здравствуйте. Кто подскажет что не так? Как правильно заполнить этот шаг?
16 Jan 2023, 06:08
196934/286354
7 minutes ago