UA to Canada CUAET
-
Це залежить від конкретного візового центру - пошукайте інформацію на їх сайті. В деяких можна подати документи без реєстрації, в деяких реєстрація обов'язкова.
-
вся інформація є на сайті vfs Польщі. не лінуйтесь заходити і читати. assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/6dfT78iHTEqMQKAuhIOpE2/4b08955a31a239fd26ef2e1e98d44856/News_in_Ukranian.pdf
-
если вопрос "на сколько нужно сдать язык при специальности уровня TEER 2", то ответ здесь - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements.html и зависит от программы, по которой вы подаетесь
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
(English below) ...... Всем привет 👋 Меня зовут Никита, мне 27. Я как украинец переезжаю по CUAET в Канаду (BC или ON). Сейчас нахожусь в Израиле, работаю программистом. В течении месяца думаю уже перебраться, виза готова. На данный момент ищу жилье в Канаде :) Буду рад любой возможности для сьема 🙏🏻 ( Также ищу работу в качестве Fronted / Blockchain Developer 🥹) ------------- Hi 👋 My name is Nick, I'm 27. As Ukrainian I've got my visa to Canada via CUAET program. I'm going to move to BC or ON in about a month. Today I'm working as web developer in Israel. Right now I'm looking for a place to stay in BC or ON. Any rental option will be appreciated 🙏🏻 (Also I'm looking for a job as Fronted / Blockchain Developer 🥹
-
Ви взагалі працюєте в Канаді. Щоб податись на pr, освіти і диплому не достатньо, треба мати роботу. Або по провінційній програмі, в кожній провінції свої правила , або федеральна програма. Але Доя старту потрібно тест з англійської, без якого ви не зможете стартувати. Вся інформація на на сайті.
-
Так , я працюю вже 8 місяців, але не по спеціальності лікаря, а як Caregiver, англійська також є, але я думала, що якщо є диплом лікаря , то може бути плюс до цього всього. Просто проблема в тому , що я не можу здати другий екзамен на лікаря без ПР .. і виходить замкнуте коло… для пр потрібно працювати по спеціальності, тобто лікарем , а щоб мені стати тут лікарем для екзамену потрібно мати пр.. тому я взагалі заплуталась вже
-
Так подавайтесь на pr, не буду стверджувати , але як пояснили мені, диплом звичайн дасть Вам додаткові бали. В еміграційних центрах є консультанти, зараз навіть украаїномовеі, зверніться в центр і Вам допоможуть, проконсультують по всіх цих питаннях, стосовно pr. Стосовно лікаря- треба вчитись в університеті, можливо Вам зарахують якісь роки навчання , але це також індивідуально.
-
Ваша справа, в іміграційній службі консультують безкоштовно