UA to Canada CUAET
-
таке було у деяких учасників, незалежно від технічних робіт. якщо у вас висить request letter, то в розділі how to submit additional documents продубльовано те, що від вас просять
-
Дуже дякую. Написала у кризову форму. Усі документи, та свідоцтво про народження теж додала.
-
я бачу у вас 2 листа-запита у списку. в розділі how to submit лише одне взагалі? покажіть, що у вас там є.
-
Есть кто-то кто временно живёт в Варшаве? Или может у кого-то знакомые кто мог бы согласиться- встретить маму на вокзале Заходня в удобное время после 16, сумок нет, просто помочь сориентироваться и заселиться в уже снятый рядом Airbnb. У мамы не будет интернета и связи. Довольно странно, сам помогал в такой ситуации по месту. А тут уже 4 дня ищу не могу найти никого.
-
Дякую! Перевірив, але в розділі "how to submit additional documents" бачу тільки той документ, що я надсилав, а не те, що просять
-
так ось і висить запит, натисніть на назву файлу client information, там повинно бути розширене пояснення.
-
Це резюме, яке в мене просили в першому листі. А другий лист відкрити не можу
-
Монреаль, кто собирается покупать жильё: Завтра друзья организовывают бесплатную встречу🇺🇦. Можно будет проконсультироваться по кредитной системе. И миграционного консультанта пригласили. Можно бесплатно задать вопросы по PR, гражданству, паспортам.
-
я вам рекомендую написати через кризову і запитати їх.
-
Здравствуйте, может ли кто-то пожалуйста подсказать, после получения визы в Канаду, какие наши дальнейшие действия по прилёту в аэропорт Ванкувера? Есть ли там в аэропорту Ванкувера волонтёры которые помогут, и как нам получить work permit по прилёту? Куда смогут заселить если жилья ещё не нашли?
-
Ось, те що є. Тільки той файл, що я надіслав 01.11.22. А запит, який прийшов після - 15.12.22 не відкривається
-
вам в буквальном смысле покажут пальцем на паспортном контроле, где получать ворк пермит - сразу после паспортного контроля в пяти метрах справа офис иммиграции, прямо в зоне выдачи багажа, не промахнетесь. волонтеры после выхода из зоны выдачи багажа
-
читайте закріплене повідомлення
-
Дякую Вам за допомогу. Підкажіть, що таке "кризова" ? Чи, якщо можливо ссилку на неї.
-
можете написати через кризову і попросити продублювати лист-запит на пошту через те, що він не відкривається. або зателефонувати на гарячу лінію і вам вишлють його майже одразу. так швидше буде, якщо ви поспішаєте.