UA to Canada CUAET
-
надавати новий паспорт на вклейку. те, що відправляти можна і пізніше, ніж 30 днів, написано в закріпленому і кожен день обговорюється в чаті. скани нового паспорта надішліть через кризову, як його отримаєте і відправляйте на вклеювання візи не очікуючи на відповідь ircc
-
Здравствуйте, скажите вы когда забирали паспорт лично, предъявляли какие-то документы? Я так понимаю у вас один загранпаспорт который был отправлен.
-
Підскажіть можливо хтось стикався, при подачі допомоги для дитини вибиває помилку не правильний UCI номер, тобто немає в системі даного номера. хоча UCI номер на перміті співпадає із тим що приходив онлайн в RCC. Проблема тільки з UCI дитини. Дякую за відповідь.
-
Здравствуйте если честно то уже не помню...все максимально гладко прошло
-
Здравствуйте, скажите вам удалось вклеить визу в Праге?
-
ви не встигаєте вʼїхати в Канаду?
-
перечитайте повідомлення вище t.me/UAtoCanada/232992
-
Добрый день. Да, детей вклеили тоже.
-
В Торонто можно просто продлить, не делать новый, делают сразу в день прихода. Я делала себе и ребенку новые паспорта, от для подачи документов до получения чуть больше трёх месяцев. И ещё запись на прием, чтобы подать документы пару месяцев
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
Я вже намагалась заповнити по інструкції яка закріплена у чаті, але "форма IMM5257" не має нічого спільного з подачею на вклейку візи. Я обирала різні варіанти відповідей на перше питання у формі, але сайт не дає пише що форма заповнена некоректно. Жоден варіант відповіді на перше питання не підходить до мого запиту.
-
в готелі не Червоний хрест заселяє. за останньою інформацією розміщують, але гарантій немає, самі розумієте.
-
Я дважды получал канадские визы, находясь в Канаде, оба раза заполнял именно imm5257. Не заполнив эту форму, получить визу никак нельзя