UA to Canada CUAET
-
И как, работает? Стоит или нет?
-
Всім доброго дня. Таке питання: можливо хтось перекладав документи на англійську мову для подачі на візу. Порекомендуйте, будь ласка, хто міг би з цим допомогти (бажано онлайн). Дякую за інформацію
-
www.topperevod.com/ua/ Звертався сюди особисто. Перекладати три свідоцтва, все добре без помилок. Все онлайн.
-
Добрейший день!!!Ребятки,а можно заявку подать без загранпаспорта???
-
t.me/UAtoCanada/226783
-
номер і дата є? статус апдейтять вручну, тому не завжди може коректно відображати. головне — це наявність самого номеру в профілі.
-
Так, дякую, знайшла! Сестрі просто приходив біометрік валідіті леттер, тому я думала, що моя біометрія не дійшла А те, що так довго не приходить реквест, це норма? Сестра подавалась в один день зі мною, і вона вже відправила паспорт на вклейку, а у мене ще немає запрошення Просто чекать чи можна кудись звернутись?
-
всіх розглядають окремо, квітень — це не довго ще розглядають. чекайте. валідіті леттер — це лист про строки дії, а не здачу. він не має нічого спільного з підтвердженням біо. він приходить кожного разу, коли ви подаєтесь на візу.
-
Сколько раз можно выслать дополнительные документы, когда они просят их по common law?
-
стільки разів, скільки вони просять. якщо ви щось не дослали, то можете в будь-який момент дослати через кризову, обмежень немає.