UA to Canada CUAET
-
Якщо я правильно зрозумів то паспорт можна відправляти тільки почтою? Знайшов тільки DHL з України в Польщу. Самому або через знайомого мабуть не можна подавати? Що потрібно написати на другій стороні листа, щоб забрав знайомий в Польщі? Які ще документи потрібно покласти в конверт з паспортом?
-
Потрібно фотографувати стікер з проходження біометрії?
-
Добрий день! Сьогодні я отримала запит на вклейку для дитини! Але поки я чекала відповідь, то встигла зробити дитині новий паспорт! Що я маю зробити, щоб вклеїти візу в новий паспорт?
-
У Варшаві я відвозила новий паспорт, але з копією старого і копією своєї візи. Прийняли і вклеїли.
-
Доброго дня! Шановні учасники групи підскажіть, з якої країни міста зручніше і бюджетно долетіти у Ванкувер. Дякую
-
Да. Перевод свидетельства всё равно будет нужен в Канаде во многих местах, так что в любом случае имеет смысл это сделать.
-
Написать в кризис форму, приложить новый паспорт и попросить поменять travel document
-
Чи довго чекати відповідь?
-
Вітаю, підкажіть будьласка як податись на біометрію в Іспанії , коли ІRCC номер вже не дійсний з минулого листа на біометрію, чи можна без цього листа чи маю отримати інший з другим номером ? Дякую
-
I decided to act on faith instead of fear. I'm now reaping the rewards of that bold step and making more money than I could even imagine all thanks to an amazing woman @USASanchez
-
Ждать ответа не нужно. Достаточно сообщить им что вы сделали новый документ и можно отправлять на вклейку.
-
Самому і через знайомого можна подавати, потрібно лише записатись на прийом тому, хто прийде здавати паспорт. Забрати також можна самому або через знаймого по тому самому принципу, але у випадку зі знайомим потрібне доручення у довільній формі на англ мові від власника паспорту на імя людини, що буде забирати.
-
This platform keeps doing a great job, I just confirmed my withdrawal few minutes ago on my binance wallet @USASanchez
-
Добрий день Знаю що забрати паспорт чоловіка після вклейку візи потрібно по довіреності. Її потрібно перекладати на англійську? Хто знає, підкажіть
-
Доверенность это consent form с сайта vfs global. Она уже на английском)
-
В Бухаресте не принимают без запроса.
-
Також цікавить це питання, допоможіть будь ласка ☺️
-
кто знает будут ли продлять подачу документов на CUAET?
-
Доброго дня! Підкажіть,якщо довго не приходить погодження на візу можливо можна кудись написати (мені прийшло ще в березні ,а чоловіку ще немає)?
-
Привет друзья Подскажите пожалуйста Мы с женой имеем вклеенные визы но жене рожать меньше чем через месяц Как быть потом с ребенком? Подача ведь до 15 июля…сомневаюсь что документы так быстро сделают
16 Jan 2023, 06:08
197959/287284
about 3 hours ago