UA to Canada CUAET
-
вам гораздо точнее ответят, если вы укажете город или хотя бы страну. а еще точнее будет прочитать на сайте vfsglobal.ca той страны, где вы собираетесь отдавать паспорт. где-то надо, где-то нет
-
visa.vfsglobal.com/esp/en/can/passport-submission Important Notice – From December 5, 2022 you may not submit your passport in person at the VAC for package transmission. Once you receive notification from the Government of Canada requesting your passport, please send your documents via any courier company of your choosing to the VAC.
-
якщо ви не збираєтесь працювати в сферах, де потрібно знімати обмеження, то нічого додатково робити не потрібно і можна працювати з вп з обмеженнями
-
все детально описано в закріпленому повідомленні у розділі про медогляд.
-
Навіть якщо пройде термін 90 днів це ні як ні на що не вплине потім? Я просто працюю в IT, з того що я зрозумів, для моєї професії med.exam можна залишити з обмеженнями?
-
треба уважніше читати листи. посилання в BIL є. плюс для тих, хто листи не читає, є посилання в закріпленому повідомленні
-
А вы точно правильное письмо читаете?
-
biometric instruction letter стандартне для всіх. посилання знаходиться на сторінці номер 2.
-
який вік аппліканта? покажіть тоді скрін усіх ваших листів, що є у вашому профілі. це лист, який приходить, якщо не здали біометрію у встановлені строки. а також іноді до 18 років приходить такий лист, але це помилково буває, так як до 18 зазвичай не потрібно здавати біо
-
А можете подсказать это вообще такое письмо ? Там написано что якобы мне уже отправляли инструкцию по биометрии но ни на посту ни в аккаунте его нет 😢 Я конечно а сотый раз всё перепроверю ещё . но они в принципе ничего не отвечали с октября а тут ни с того ни с сего это . 27