UA to Canada CUAET
-
треба уважніше читати листи. посилання в BIL є. плюс для тих, хто листи не читає, є посилання в закріпленому повідомленні
-
А вы точно правильное письмо читаете?
-
biometric instruction letter стандартне для всіх. посилання знаходиться на сторінці номер 2.
-
який вік аппліканта? покажіть тоді скрін усіх ваших листів, що є у вашому профілі. це лист, який приходить, якщо не здали біометрію у встановлені строки. а також іноді до 18 років приходить такий лист, але це помилково буває, так як до 18 зазвичай не потрібно здавати біо
-
А можете подсказать это вообще такое письмо ? Там написано что якобы мне уже отправляли инструкцию по биометрии но ни на посту ни в аккаунте его нет 😢 Я конечно а сотый раз всё перепроверю ещё . но они в принципе ничего не отвечали с октября а тут ни с того ни с сего это . 27
-
нет, внутренний паспорт за пределами страны, его выдавшей, не нужен нигде
-
так я тому і прошу показати скрін, без скріну я нічим не можу вам допомогти. бували випадки, коли учасники казали, що листа не було, а воно там висіло.
-
щоб ось так все було видно
-
це ви про що? я відповідаю дівчині на її питання про біометрію. до чого тут паспорт
-
ну якщо ви взагалі не здавали біометрію, то вашу заявку навіть не почали розглядати. пошукайте лист і якнайшвидше здавайте біометрію.
-
а тому, что на экране написано, вы по какой причине не верите? конечно можно и в аэропорту
-
так и регистрируйтесь через сайт авиакомпании - только регистрация за сутки до вылета откроется