UA to Canada CUAET
-
Алгоритм не понятен , кому через 3 дня приходит запрос на вклейку, кому и через 10 дней молчат 🤯🤯
-
Доможіть будь-ласка, чи правильно я розумію??
- Подаю заявку на сайті
- Мені приходить лист, в якому повідомляється, коли я маю приїхати на здачу відбитків.
3.відправляю поштою паспорти 4.їду на здачу відбитків - Чекаю і отримую візу. В мене питання скільки в мене є часу між першим та третім кроком( відправлення паспорту) ???
-
Подскажите, а вы 3 отдельных чека об оплате вкладывали или один на 375зл? Или это не имеет никакого значения? 😅
-
после сдачи биометрии нужно дождаться запроса на паспорта и только потом отправлять
-
Вам не прийде лист з назначеною датою. Вам прийде лист про необхідність здати відбитки. Ви маєте самі зареєструватися на дату та час. Потім тільки здавати відбитки Після цього очікувати лист-запрошення на паспорт. Період здачі біометрії необмежений. Період здачі паспорта після запиту - 30 днів
-
Безвиза нет, только CUEAT
-
Есть ли у вас различия с братом в путешествиях ? Может вы чаще где-то были, в других странах/имеете визы куда-то или работаете в особой сфере (биотех, правительство, медицина) или он? Хочется понять корреляцию, являются ли задержки причиной глубокой проверки кейсов
-
спасибо можно сказать что очередь живая, но эта живая очередь формирует список (физический) по факту можно записаться с сегодня на завтра... и там сейчас вцелом бардак
-
Подкажете, пожалуйста , все документы прикрепляли переведённые уже на англ ? Я имею ввиду укр паспорт, свидетельство о рождении ребёнка ? Или нужно и оригинал и перев на англ прикреплять ?
-
Сначала сдача биометрии, а потом после письма-запроса отправка паспортов
-
Різниця є тільки в тому що він студент у польському вузі і паралельно працює( офіціантом). А ми з чоловіком просто працюємо у Польщі. Подорожей як таких у нас не було і ми не працюємо в якихось таких сферах. Наші знайомі у яких подібні кейси, вони вже отримали візу і уже знаходяться в Канаді. Тому зрозуміти як це все опрацьовується важко.