UA to Canada CUAET
-
Жаль, дякую за інформацію
-
читати далі вмієте? там все написано. віза — це документ для в’їзду, статус в Канаді це ваш перміт, його на 9 років вам ніхто не видасть. про паспорт і ваші фантазії навіть коментувати не хочу
-
Жаль
-
Потому что разные это потоки.
-
перечитайте інформацію, яка знаходиться в закріпленому повідомленні і що я вам написала. віза — це документ для в’їзду, а не документ, по якому ви знаходитесь в Канаді. ворк перміт дають максимум на 3 роки. закінчується ворк перміт — закінчується ваш статус в Канаді. віза нічим не допоможе. про “цитату консула” знов коментувати навіть не буду. такі нісенітниці десь в іншому місці розповідайте
-
Здравствуйте Подскажите а чтобы успеть попасть на программу , нужно обязательно сдавать биометрию до 15 июля?
-
open work permit по програмі куает не продовжується. зараз, якщо його видали на короткий строк через строк дії паспорту — так, звісно продовжується. але сама по собі процедура продовження після 3х років — не існує. більше того, після 31.03.24 процесу продовження ворк перміту для тих, кому видали на короткий строк (через строк дії паспорту) не буде. про це написано на сайті і посилання є в закріпленому. ви приєднались до чату тільки сьогодні і хочете мені тут розказувати щось? для початку рекомендую ознайомитись з оф сайтом, а не витрачати мій час на пояснення елементарної інформації.
-
У вас ошибка в описании правил куаэт , ворк пермит можно продлить , значит можно находиться больше 3х лет по куаэт Можно ли продлить открытое разрешение на работу? Если срок действия вашего разрешения на работу подходит к концу, вы должны подать заявление на его продление как минимум за 30 дней до истечения срока действия. Вы можете подать онлайн-заявку на продление разрешения на работу
-
Спасибо, а биометрия после 15 июля будет так же бесплатна? Интересует как и во Львове так и в Кишиневе
-
вся інформація є, як завжди, а закріпленому повідомленні, яке дуже складно знайти та прочитати.
-
Не сможете, только как турист , без права на работу и ограниченное время . Основание для легального пребывания в Канаде больше чем 6 месяцев( как турист), это Ворк пермит, стади, pr, или гражданство. Виза к этому не имеет отношения. Это только легальный въезд в страну
-
До 15 июля нужно только заполнить анкету