UA to Canada CUAET
-
Ми здали біометрію вчора в Дюссельдорфі, запит на паспорти вже отримали сьогодні.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если у ребёнка нет загран паспорта, то ему дают какой-то другой документ и туда ставят визу на въезд в страну?
-
Подскажите, с личного опыта , стоит ли самому оформить заявку или лучше воспользоваться услугами по заполнению? P.S. То, что в ютубе много видео обзоров как заполнять зачем видела 😌
-
Підкажіть, якщо отримати візи по cuaet, можливо скористатися ними не одразу, а наприклад, через 9-12 місяців прибути?
-
Подскажите пожалуйста. Возможно-ли в Вене в визовом центре забирать паспорта персонально после вклейки или только курьером?
-
Ніхто не планує з Голландії в Канаду виїхати? Мені 27 хлопець,працюю в Голландії, люблю коли чисто ,може є хтось,хто теж планує в Канаду житло орендувати на початок компанією буде легше. Хлопці ,дівчата , без різниці. Я випивати не люблю ,так що бажано ,хто не зловживає)
-
адмін, це явно шахрайство, видаліть будь ласка, поки хтось на гроші не втрапив
-
Это СКАМ!!!!
-
nashvancouver.com/prilozhenie-dlya-vezda-v-kanadu-arrivecan/?fbclid=IwAR30Y9_8Oh3XMWFwQpzSlB665VyR-86-K_7_Jzg5__VUmxJxmA14OMSxT-g
-
Тут багато питають за свідоцтво про шлюб. На якому етапі потрібен його переклад? При заповнені форми? Чи вже при отриманні візи/прибутті до Канади? І ще питання - у Варшаві здавати біометрію можно як у посольстві, так і у візовому центрі, але сам паспорт потім потрібно надати саме до візового центру?
-
Здравствуйте, есть тут кто самостоятельно заполнял анкеты? Или лучше обратиться к специалисту? И ещё вопрос ...опыт работы нужно указывать официальный?
-
Я сама заполоняла. Опыт работы писала только официальный