UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Мама знаходиться в Європі і отримала тимчасовий вид на прожиття на період війни. Чи вказувати його в анкеті і як саме? Дякую за відповідь😊
-
Доброго дня, таке питання. Якщо я заїду до Канади до 31.03.2024 року (згідно строкам які вказані в програмі), то отримаю work permit на кордоні від офіцеру. А якщо я заїду пізніше цього терміну, наприклад, 31.08.2024 при діючій візі (CUAET) в моєму паспорті, чи отримаю я цей work permit, щоб легально працювати?
-
Доброго дня! Якщо вказати цей статус це означає тимчасовий прихисток від війни? І чи додавати його до анкети?
-
foreign national — це універсальний статус.
-
ні, можна писати foreign national і все. додавати нічого не потрібно
-
Дякую!
-
а мой ответ на этот вопрос вам выше чем не понравился? в Канаде не существует понятия прописки или регистрации
-
Добрий вечір. Може хтось зможе підказати: Ще у минулому році подала заявку на КУАЕТ на всіх членів сім'ї. З об'єктивних причин здати біометрію не вийшло. Однак за цей період народилася дитина, старший і середній сини отримали паспорти, чоловіку довелось робити новий закордонний паспорт. Тобто багато наданих відомостей наразі потребують оновлення. Що в такому випадку робити: подавати нову заяву (поки є ще час) чи писати окремі пояснення?
-
Дякую.
-
нові заявки не потрібно подавати. здавати біометрію, взяти паспорт, який в анкеті вказували. щодо нових паспортів — скани через кризову, кожен від себе відсилає запит. заповнити анкету на дитину згідно інструкції: www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Украинский паспорт нужен или загран?
-
Ось таке вибиває при вході в аккаунт, хто мав таке? Як це вирішити?
-
t.me/UAtoCanada/234721
-
Ребята, нужна помощь ваша, у нас дедлайн в гостиннице, и мы хотели забронировать квартиру на аирбнб, но столкнулись с проблемой что на карте RBC нет CVV кода, мы не можем оплатить услугу эту просто, почему нет кода , и как мы можем сейчас решить эту проблему? Пожалуйста, подскажите((