UA to Canada CUAET
-
пробачте, не думаю, що вам світить O1 або H1B, з вашим підходом до імміграції) але це вже офтоп. тож на цьому закінчимо нікому не потрібне обговорення ваших дій
-
Доброго дня! Хотіла б уточнити відносно відправки паспорта в візовий центр. Біометрію здавала в Кракові, відправити потрібно в Варшаву. Чи потрібно платити сервісний збір 148 зл (package transmission service charge) і чи треба фото додавати?
-
😂 тогда в США перекачусь, ЗП будет больше в IT 👍 жалко U4U временное решение без дальнейшей легализации как CUAET для легкопутов, придется по O1 или H1B перекат делать нелегкий 💅
-
Полистайте чат вверх, там есть ответ на ваш вопрос
-
Подскажите пожалуйста, что я делаю не так в разделе опыта работы? Не хочет пропускать дальше. Указала все по очереди
-
какая причина отказа указана?
-
Дааа
-
А за зворотню відправку ж також оплачували, вірно? І скільки чекали на вклейку?
-
Доброго дня, ми теж здавали біометрію в Кракові, а паспорти відправляли в Варшаву, і відправляли ми тільки ці документи, що тут написані
-
Не прошла биометрию
-
А Ви її робили?
-
покажите письмо отказ. отказа на основании 'не прошла биометрию' нет
-
таких писем не существует. прочитайте письмо внимательно. там написано, что если вы сдали биометрию, то игнорируйте это письмо. t.me/UAtoCanada/233310
-
Да, сначала пришло письмо что биометрия одобрена - затем черед неделю что отклонили
-
Всім привіт) Знайшла інформацію як скласти резюме t.me/uaincanada/28 Та де знайти роботу t.me/uaincanada/14 Дуже допомогло☺️
-
Без паники, все нормально))
-
Доброго дня, Скажіть будь ласка, якщо була віза фойлес) не було можливості по ній протягом 6 місяців на які вона дається), як отримати ще одну візу яку вклеюють в паспорт? Чи треба подавати всі документи ще раз?
-
Возможно два момента: первое месяцы наложились. Второе с 2013-2016 пусто
-
возможно вам вклеят, если вы отправите паспорт с foiless на вклейку. возможно, не вклеят, тогда нужно заново подаваться, как в 1й раз. биометрию сдавать не надо
-
Доброй ночи,хочу узнать ,можно ли подавать заявку на биометрию если у меня нету загранпаспорта,вместо него действительная айди карта
16 Jan 2023, 06:08
199577/286098
about an hour ago