UA to Canada CUAET
-
скільки часу пройшло з моменту подачі?
-
Дуже багато випадків - не есть закон В начале войны в Польшу пускали без паспорта вообще, а сейчас такое не работает
-
Здравствуйте! Если кто-то сталкивался, подскажите, пожалуйста. Заполнила данные на всю семью. Всем пришли Client Application Summary, а папе нет, только Submission Confirmation. И у него также не появился номер Unique Client Identifier (UCI). С чем может быть связано? Все вроде правильно заполнили и остальным пришло, а только ему нет. Ему 70 лет, если это важно. В кризисную форму уже написала, но нет сил ждать ответа, хочется понять, в чем причина
-
Зараз це не питають в Україні. Тиждень тому подружка прилетіла до мене с 7 річною дитиною. Пропустили по свідотству про народження та паспорту без питань. І вже багато таких випадків . Якщо Канада не запросила дозвіл батька для оформлення візи одразу, з цим також не буде питань.
-
Так, дякую. Ми вже отримали все це. Мені тільки зрозуміти куди відправити паспорт для влеювання візи. Бо хто отримав листа в його вклав в конверт, хто ні. Хто щось заповнював. У всіх якось різний інтерфейс. Бо навіть ось це описано для подачі на новий візітор, то я по іншому робила. Типу я вже в країні і все ок було. Не розумію вже нічого. То ж і звернулася в чат. А всі типу: читай вище. Та вже ж перечитала, не дурна. Бо справді не можу знайти. 🤷🏻♀️
-
Донька мала візу в паспорті. Паспорт закінчився. Ми подовжили паспорт. Нам видали новий візітор перміт. Тепер ми хочемо вклеїти візу в подовжений паспорт. То ж не розумію що треба робити. Чи щось ще запросити? Підтвердження що можемо надсилати паспорт? Чи просто надсилати паспорт в візовий? 🤪
-
вы путаете грешное с праведным. канаду не интересует, что разрешено, а что нет украиной. у канады есть свои правила и по этим правилам при вьезде нужно показать разрешение от родителя. поэтому-то его и запрашивают при оформлении визы. потом при влете на границе его могут не спросить, а могут спросить. но иметь вы его должны. а нужно ли разрешение на выезд из украины или нет никак не относится к ситуации вьезда в канаду
-
я теж не розумію, що саме ви маєте на увазі, тому мені важко вам допомогти. ви вже подали дитину на візу і отримали схвалення візи? наскільки я зрозуміла, дитина отримала візитор рекорд. далі ви подавались на візу і отримали схвалення? чи тільки отримали візитор рекорд і все?
-
Вот два разных источника Во время войны все равно нужно разрешение Я не исключаю, что есть кейсы, когда пропускают по человеческому фактору, и довольно много, потому что война это очень серьезный фактор. Однако полагаться на подружку девочки из чата в телеграмме - не самое взвешенное решение.
-
спочатку потрібно податись на візу, кожна нова віза це нова подача на неї. як податись — написано в закріпленому у розділі про візу. просто так надсилати паспорт ви не можете — без поданої заявки на візу і її схвалення