Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2104594295T Offline
    t2104594295T Offline
    Volodd Volodd
    wrote on last edited by
    Повністю згоден. Навіть на дітей не однаково приходить. Подавали на маму і дві дитини, все приходило по різному (на протязі 3 тижнів). Скоріш за все дідуся потрібно окремо оформляти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Я не жалуюсь, констатирую факт. В общем чате я бы не смог решить вопрос… потому и вывел в личку….
    1 Reply Last reply
    0
  • t2104594295T Offline
    t2104594295T Offline
    Volodd Volodd
    wrote on last edited by
    Якби хтось із членів сім'ї, вже перебував у Канаді, то запит на біометрію може прийти через 2-3 дні після подачі заявки
    1 Reply Last reply
    0
  • t493792355T Offline
    t493792355T Offline
    Alina Hraf
    wrote on last edited by
    Да, и такое бывает. У меня все было быстро. У родителей и сестры с племянницей летом подались - биометрия в декабре. У зятя подали летом, биометрия в апреле Мужа подала раньше всех их и ждали дольше всего.
    1 Reply Last reply
    0
  • t589050008T Offline
    t589050008T Offline
    Inna D
    wrote on last edited by
    ого, на биометрию через год запрос, ничего себе, нам пришло через пару часов и поехали на следующий день сдали. надеюсь, дальше дело быстрее пойдет у вас и у нас
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Специально для чата! Нашел ответ на сайте!! Who qualifies as a family member of a Ukrainian national? Ukrainian nationals and family members of Ukrainian nationals are eligible to apply to come to Canada under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). A family member is defined as a spouse or common-law partner of a Ukrainian national dependent child (yours, your spouse’s or your common-law partner’s) of a Ukrainian national or dependent child of a dependent child of a Ukrainian national Кто считается членом семьи гражданина Украины? Граждане Украины и члены семей граждан Украины имеют право подать заявление на въезд в Канаду в соответствии с канадско-украинским разрешением на экстренную поездку (CUAET). Член семьи определяется как супруг или гражданский партнер гражданина Украины ребенок-иждивенец (ваш, вашего супруга или вашего гражданского партнера) гражданина Украины или ребенок-иждивенец ребенка-иждивенца гражданина Украины
    1 Reply Last reply
    0
  • t493792355T Offline
    t493792355T Offline
    Alina Hraf
    wrote on last edited by
    Це неправда, нажаль. Я у Канаді була на момент подачі моєї сім’ї. Батькам запит прийшов через півроку, а чоловіку майже через рік. У чоловіка була окрема аплікація тобто лише 1 людину розглядали. Я просто кажу до того, що я дуже панікувала та писали кризові форми, дзвонили і тд, відповідь одна - чекайте. Ось, дочекалися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    приглашение на биометрию приходит в большинстве случаев через несколько часов- до 1 суток. он формируется автоматически системой, а не человеком. где находятся родственники, роли не играет. у вас очень необычный случай, что приглашение не приходило так долго и нескольким членам семьи
    1 Reply Last reply
    0
  • t589050008T Offline
    t589050008T Offline
    Inna D
    wrote on last edited by
    я думала, что на биометрию приглашение быстро всем приходит. ну уже как есть. главное, чтобы получили побыстрее теперь
    1 Reply Last reply
    0
  • t2104594295T Offline
    t2104594295T Offline
    Volodd Volodd
    wrote on last edited by
    Ну, я так розумію, що на деяких (з анкети) прийшов вже запит. На самому початку (коли відкрилась програма), я консультувався з однією фірмою з Канади, яка робили ці заявки безкоштовно. Тоді вони вписували всіх, кого забажає клієнт (сестер, братів та їх дітей , тіток, дядь і їх дітей. ) Я так розумію, є заявник а інші проходять як родичі (близькі і далекі). Просто чим більше людей, тим більше йде часу на перевірку їх документів і тому може запит на біометрію приходити неоднаково усім. Тим більше, що після 24 лютого 2022, українські бази даних трохи постраждали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t589050008T Offline
    t589050008T Offline
    Inna D
    wrote on last edited by
    от і я також подумала, що можна тата вписати в нашу сім'ю. він і тут живе з нами, в нас однакова адреса, і там би жив також з нами
    1 Reply Last reply
    0
  • t530078261T Offline
    t530078261T Offline
    Anechka Chernysh
    wrote on last edited by
    Всем привет Кто может посоветовая хорошего Канадского юриста(желательно, чтобы был выходцем из пост советских стран) для мандамуса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    вы путаете тех, кто может получить визу, как член семьи гражданина украины, будучи иностранцем, и понятие 'группа' в личном кабинете. это разные категории, как холодное и белое. группу можно выбрать из списка, а можно вообще назвать, как угодно 'соседи', например. а можно вообще группу не создавать и просто в кабинете каждому сделать отдеьную анкету. группа всего лишь для удобства, тк анкеты все равно рассматриваются отдельно, как независимая единица.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2104594295T Offline
    t2104594295T Offline
    Volodd Volodd
    wrote on last edited by
    В нас спочатку було в заявці 9. Потім вирішили розбити по малих групах( 2-3 людини). Всі, окрім мене перебували в Польщі. Від подачі заявки, до отримання запиту на вклейку візи всім, пройшло 3.5 місяці. Дехто не витримав і полетів по фоіллес візі, це виявилось дуже поганою ідеєю. Я оформлявся з України, починаючи з листопада 2022 (вже у Львові робив біометрію). Від подачі заявки і до отримання запиту на вклейку візи пішло 3 неділі. Що правда скористався на запис біометрії нашими "бізнесменами" , бо вже сидіти ночами і пильнувати вільні дні з 4-х гаджетів, не було бажання. 5 днів тому прилетів в Канаду і знов кругом треба бігати і робити повно документів. За 2 дні майже все обійшов. Головне зареєструватись, більшість документів приходить поштою через 3-4 неділі. Зараз трохи багато приїхали, то деякі документи прийдеться чекати і 2 місяця, але можна дзвонити і питати номера тих документів, що мають прийти (номер може бути присвоєний раніше в системі , ніж створений сам фізичний). І цей номер вписувати в анкети, де він потрібен.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    что именно я должна почитать? те, кто подходит под условия программы cuaet - то, что вы сбросили? или как создавать или не создавать группы, их названия и категории в личном кабинете при заполнении заявок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    🤦‍♂️ сходите на официальный сайт и почитайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Исходя из ваших вопросов, вам нужно прочитать все… всего доброго
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    что именно я должна почитать? те, кто подходит под условия программы cuaet - то, что вы сбросили? или как создавать или не создавать группы, их названия и категории в личном кабинете при заполнении заявок?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2104594295T Offline
    t2104594295T Offline
    Volodd Volodd
    wrote on last edited by
    Самі офіційні представники Канади вписували всіх кого побажає заявник. Фірма легальна і в перші місяці займалась безкоштовним оформленням заявки. Потрібно тільки було їм надавати дані про тих хто в заявці. Проходили всі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Официальный сайт с вами не согласен…
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.