UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, може хтось писав, або знає, як краще написати на англійській мові. Хочу вислати паспорт на візу і потрібно написати лист, що паспорт подовжено і що він є дійсним.
-
вам вже відповідали раз. не дублюйте повідомлення.
-
Дуже дякую
-
Dear Sir/Madam, Please note that the validity of my passport (номер паспорту) was extended to (дата) Please see page (номер сторінки) of the passport. Sincerely, Ваше ім’я та фамілія
-
В контексте common in law тоже нужна отдельная заявка, даже при наличии еТА?
-
якщо еТА, то доказ common law будете показувати в аеропорту.
-
не бачу ніякої проблеми в sir/madam. ім’я людини, до якої звертаються — невідомо. to whom it may concern — дуже загально
-
для тих, хто отримує еТА для в’їзду в Канаду, немає технічної можливості податись на візу куает
-
я не переживаю, що звернення не є gender-neutral) вибачте)
-
То есть необязательно подгружать документы в форму и создавать отдельную заявку, если в основной заявке был указан сожитель(гр брак)?
-
а от я трохи попереживав після того як відправив, хто зна як там відреагують. мабуть таки краще просто писати Hello. а теперь ще почитавши останні повідомлення почав переживати чи правильно тип візи дітям обрав, старшому(14 років) work permit а молодшому visitor. чи то правильно щоб вони у школи мали змогу піти
-
ви серйозно думаєте, що від сер/мадам щось залежить? окей) старшому видадуть таку візу, на яку він подався. але в аеропорту навряд чи видадуть ворк перміт. хоча і можуть. був випадок, коли видали дитині, а потім скасували на місці, бо була замала. але вп фізично вже був на руках і про скасування не сказали. дитина більше півроку була без статусу, тому що вп був скасований. ось такі страшні історії трапляються. але тільки про одну таку чула, тож це виключення і недбалість офіцера cbsa. вашому старшому сину скоріше всього дадуть стаді перміт. але вчитись можуть і по візитор рекорду
-
якби усі так уважно відносились до заявок і поданої інформації, як ви — було б ідеально)