UA to Canada CUAET
-
Друзі, підкажіть. Ми зробили мед комісію вже в Канаді. Нам сказали, що маємо загрузити кудись дитячі медаплікації ті, що нам надали в клініці для тих дітей, в яких немає результатів обстеження. Куди їх грузити, взагалі не розумію. Інше питання, повязано з цим, можливо їх всіх загрузити в заявку, коли буду знімати обмеження з Ворк перміту?
-
я в США переехал, поэтому не думал о визе а щас задумался :) я аппрув ждал пол года кстати, в США можно вклеить?
-
Кто-то ждёт почти год апрув, а вы с декабря не можете на вклейку отправить🥲
-
У меня такое было,но зашла в другой браузер и в нем не было проблем…еще попробуйте отключить vpn и мои установлены браузере
-
у меня не полностью такая же ситуация была, зачесть можно было не так много - можно сказать что да, проходил все заново
-
Просто цікаво, наскільки сильно відрізняється якість освіти в напрямку Інформаційних систем і технологій в Канаді? Можливо грубо буде сказано, але я вчуся на DevOps`a і розумію, що тут майже нічого не вчать по цьому напрямку. А те, що дійсно потрібне йде в дуже малих обсягах і стисло + купа інших, на мою думку, непотрібних на даній спеціальності предметів, які затребують багато часу. Питаю, бо бачу, що ви DevSecOps і ще й вчилися в Канаді, як я зрозумів. А і Ви переводилися в Канаду вже після завершення універститету/коледжу тут чи під час навчання?