UA to Canada CUAET
-
привіт спільнота! може є вже якийсь канал для тих хто приїхав по CUAET та шукає шляхи отримання PR?
-
дякую! я вже є в тому каналі. я думала може ще щось окремо є.
-
є канал (не український), де дуже детально про ПР і все інше — t.me/canadakaknado
-
кращого за цей канал не можу порекомендувати. я бачила українські чати, але там дуже сумнівна інформація від засновників, які самі ще не розібрались повністю у всьому.
-
Поділіться досвідом… може в кого була така ситуація? Що ще можна зробити? Куди писати щоб повернули паспорт? Паспорт на вклейці візи в Анкарі вже сьомий місяць… на запити в кризформі відповідають стандартними відпискамитипу : We can confirm that your application is already flagged for urgent or priority processing. You will be contacted if additional information is needed. If you provided additional documents or information in your Web form enquiry, rest assured that they have been added to your file and they will be reviewed by the responsible office accordingly.
-
t.me/UAtoCanada/235728
-
Paying! paying!! paying!!! Invest now and get paid immediately after 12hours Very legit and reliable company tinyurl.com/y9x9m4hy
-
t.me/AnnabelleUNIVERSALGAINS1 Paying Paying Paying $100 usdt to gain 140% profits after 12 hours maturity, http://universalgains.ltd
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, якщо хтось знає, чи можна і як вклеїти візу у новий паспорт? Жила в Канаді по програмі CUAET, потім виїхала, довелося змінити закордонний паспорт, а зараз хочу повернутися в Канаду і не можу зметикувати, що робити. Work Permit є на старий паспорт.
-
а куда старый с визой делся? пермита достаточно и старого, но без визы вы прилететь не сможете. если нужна новая - то через такую же заявку, как и первый раз
-
package transmission fee, про который там написано, для CUAET платить не надо. остальное - обратная доставка курьером, которую нужно оплачивать только если она вам нужна
-
если он пробит, но виза на месте и еще действительна, то ее примут и в недействительном паспорте
-
никакого значения - вам в любом случае нужна вклейка визы. делается так же, как и в первый раз
-
Не хочеться ризикувати. Та й якщо ще поки є можливість зробити візу в новий паспорт. Але я не розумію як то робиться, щоб не подумали, що я щось мудрую. Можливо Ви знаєте чи можна там десь вказати, що я маю ворк перміт вже і т.д. Чи то не має значення адже все одно я біометрію здавала
-
ничего такого не слышал - должны выдавать и те, и другие.