UA to Canada CUAET
-
да что ж такое. не могу к сожалению предложить никакого другого решения, кроме как послушать охранника либо попробовать другой пост. либо действительно подавать онлайн
-
good luck! якщо і там не дадуть, то подавайтесь онлайн. я допоможу
-
Еду на Peace, таксист Ричард сейчас сказал что на Рэйнбоу assholes, они даже канадцам и студентам не помогают
-
Таксист Ричард говорит ехать на Queenstone-Liviston , что там хороший пост. Но ВОЗМОЖНО таксист Ричард просто хочет денег 😹😭
-
Дякую🫂
-
я не понимаю одного - как люди собираются жить в чужой стране без паспорта? никакого айди же не будет а потом - а как вернуться обратно в европу
-
без паспорта далеко не уедешь.
-
Нет, сказали завтра к 8
-
Я боюся що якщо я подамся онлайн і буду чекати два місяці Новий ворк перміт. Але мій поточний закінчується через місяць. Як відреагує мій начальник?
-
спочатку ви покидаєте Канаду, відмовляєтесь від вʼїзду в США, повертаєтесь в Канаду. ворк перміт отримується при перетині кордону.
-
не хвилюйтесь, доки розглядається ваш ворк перміт ви в maintained status, тобто можете продовжувати працювати. коли подастесь онлайн, вам прийде підтвердження подачі і там буде дата (наскільки я памʼятаю, то 4 місяці), що ви авторизовані для роботи в Канаді. це і покажете.
-
Можно спросить, кем вы работаете?
-
Есть паспорт другой страны, которая мне мягко сказать не сильно близка По этому надо что-то делать и уезжать в Европу или Канаду🤞🏽
-
Concept Digital Artist у студії
-
Ну так мені ж потрібно робити новий SIN через який мені переводять зарплату. Закінчується wp, закінчується sin, мені ж напише відразу начальник " що сталося?»
-
за рік можна було зробити паспорт країни, яка вам близька.
-
If you have applied for renewal of a work or study permit, and your permit expires before a decision is made, you have the right* to continue working or studying under the same conditions. You must remain in Canada during this time. This maintained status (previously called implied status) will remain until a decision is made by IRCC. This means you are allowed to work even though your SIN has expired. останній розділ: www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html
-
Навіть не за один… Були деякі обставини Зараз вирішую що робити на цей час, рік тому вже пройшов, до нього не потрапити…)
-
вам при подаче заявки на продление пермита придет письмо, в котором будет сказано, что вы ее подали и можете продолжать работать - специально для работодателя. SIN новый делать не надо
-
там же написано - подтверждение подачи заявки
16 Jan 2023, 06:08
201372/287674
about 2 hours ago