UA to Canada CUAET
-
На ближайшие 2-3 дня Ответа от них ждать два дня и записывают на 2-3 дня вперед
-
Доброго дня! Отримав вчера листа з запрошенням на відправку паспорта на вклеювання візи. На це дається 30 днів. Проблема в тому, що я заповнював анкету (це було у жовтні 2022 р.), посилаючись на те, що у мене є лише внутрішній паспорт громадянина України. Біометрію здавав у Стокгольмі в листопаді. У мене немає можливості зробити закордонний паспорт так як я не можу на стадії азюля залишити законно країну, де я знаходжуся (Швеція з 2016 року). Інакше доведеться писати стоп-азюль. Але я все одно не встигну за 30 днів оформити закордонний паспорт. Не підкажіть, чи надає міграційна влада Канади тимчасовий документ для в'їзду до Канади як це було раньше в особливих випадках? P.S. дружина та троє дітей ще не отримали запрошення на висилку паспортів (їх закордонні паспорти до речі перебувають у міграційній службі Швеції).
-
Дякую, знайшов відповідь за посиланням.
-
Доброго дня. Ми приїжджаємо в Калгарі на тиждень а потім вже їдемо жити в Едмонтоні. Питання: чи можемо ми зробити всі документи в Калгарі? Чи потрібно буде робити їх вже коли приїдемо в Едмонтон?
-
Не приходить лист запрошення на біометрику що робити ? Дякую
-
Как и в первый раз - на усмотрение офицера
-
Я сдавал 31 марта, весь процесс занял 15 минут. Я пришёл где-то за час до времени на которое у меня был апоинтмент и меня без проблем пустили. Очереди не было.
-
Я чекав 9 місяців. Passport request прийшов вчера.