UA to Canada CUAET
-
закріплене повідомлення
-
Доброго дня. Потрібна порада. Дитина приїхала до Канади по SJTD. Я подала заявку на отримання візи вже тут і отримала поштою точнісінько такий самий Visitor record, який нам дали в аеропорту. Де вказано, що даний документ не надає права повторного перетину кордону у випадку повернення до Канади. Як отримати візу у паспорт тоді? Порадьте, будь ласка, що робити або кому писати? Дякую!
-
У нього є закордонний паспорт. І я все зробила, як вказано у ваших повідомленнях і не тільки у ваших. Процедура одна. Але лист про те, що можна надіслати паспорт не прийшов. Замість цього вони поштою відправили мені цей рекорд і все.
-
Дякую!
-
t.me/UAtoCanada/81497
-
ні, якщо партнер українець не подавався на куает, отримати вп буде неможливо.
-
-
Відправляйте паспорт на вклейку
-
без схваленої візи для дружини і скану візи, ворк перміт навряд чи дадуть. вони дуже прискіпливо відносяться до документів. особливо, якщо родина їде не разом. нехай отримує схвалення, вклеює візу і зі сканом її візи можливо видадуть вп. також потрібно буде пояснити, чому дружина не їде разом з чоловіком
-
я пояснюю, чому без схваленої візи не дадуть вп, свідоцтво само собою потрібно
-
Свидетельство о браке ещё нужно с собой с переводом
-
Друзі, цікаве питання. Розумію що загальної думки на це питання немає, але цікаво все ж таки з вашого досвіду. Скільки грошей мінімально потрібно бути у кишені якщо сімʼя з трьох людей зібралася до Торонто по cuaet? Дитину планується віддати до nursery та обидва батьки планують працювати. Щоб вижити перші місяці, винайняти житло та все інше. Скільки мінімум повинно бути Ну і чи треба розраховувати на фінансову допомогу? Чи вона пізно приходить?
-
Добрий день, Майю. Підкажіть, будь ласка, щодо наступної ситуації: Дитина навчалася в середній школі Канади, вступила в канадський виш. Школа подавала на продовження Study permit, і школяр (студент) отримав Study permit, для навчання в виші, з поміткою CUAET.