Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1077562737T Offline
    t1077562737T Offline
    يوليا
    wrote on last edited by
    Заявка з позначкою « Пріоритетно» взагалі ніяк не впливає на процес. Більше того, в телефонній розмові в кризовій нам повідомили, що немає такої опції, щоб позначити пріоритет чи якось пришвидшити процес отримання. Я вже навіть не рахую скільки разів ми їм писали, але 6 разів точно дзвонили в Канаду нагадати про себе. Хоча все це не впливає на отримання візи. Ми на візу для чоловіка чекаємо вже 11 місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Gritsenko
    wrote on last edited by
    Ми теж телефонували вже декілька разів,але ж до них не так просто дозвонитися,тому нормально поговорити поки в нас не вийшло,от вчора телефонували,розповіли вже всю інформацію про нашу сім‘ю,вона попросила побути на лінії і потім через дві хвилин розмова просто перервалась і все. В нас така ситуація,що я зараз вагітна на 7 місяці і я вже отримала візу два місяці тому,а от чоловік ні,і мені вже скоро народжувати,а без нього зрозуміло що я не зможу нікуди поїхати,а якщо народжу не в Канаді тоді ніяк не зможу дитині оформити візу,якщо програма тільки до 15 липня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518054984T Offline
    t518054984T Offline
    Albina
    wrote on last edited by
    А підкажіть хтось, паспорт зберігається у візовому 30 днів з дати, коли отримали від кур'єра чи з дати, коли прийшов від ircc і ready for collection. Куди його відправлять потім? Варшава
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/236978
    1 Reply Last reply
    0
  • t435051203T Offline
    t435051203T Offline
    Semper Juvenis
    wrote on last edited by
    Biometric collection letter пришло на следующий день, так что в любом случае просрочил.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    John Galt
    wrote on last edited by
    Вовремя 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    FJi
    wrote on last edited by
    В Ростове VFS закрыли? был кто-то там?
    1 Reply Last reply
    0
  • t179804254T Offline
    t179804254T Offline
    Stivenlord
    wrote on last edited by
    😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t498494598T Offline
    t498494598T Offline
    Галина Максимова
    wrote on last edited by
    Якщо ви шукали-шукали, відсилали резюме, і ніц з того - варто звернути увагу на цю можливість від компанії North West Company. Це робота в магазинах на півночі Канади. Плюси: ви збережете майже все, що заробите (компанія надає та оплачує житло + покриває значну частину витрат на харчування). Мінуси: робота на півночі Канади в маленьких поселеннях. Англійська потрібна щоб розуміти інструкції та обслуговувати клієнтів магазину. Тут подія facebook.com/events/s/hiring-event-on-site-interview/1452890368789283/
    1 Reply Last reply
    0
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Там выходной сегодня и завтра
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karina Sklyarenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо в родині більше 5 заявників, а на біометрію з 1 пошти не більше 5, то іншим людям писати заявку на біометрію з іншої пошти,та вказувати в тексті письма пошту яку: основного заявника чи пошту з якої відправка відбулася інших членів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Gritsenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня,дуже потрібна допомога, ми з моїм чоловіком подавались разом на візу,я вже отримала візу два місяці тому,чоловік ще чекає,але я зараз на 7 місяці вагітності і ми хочемо встигнути приїхати в Канаду до пологів,оскільки програма закривається і тоді ми не знаємо як можна зробити документи дитині. Ми писали в кризову форму,додали документи,що я вагітна і просили прискорити його справу,нам відповіли що його заявку будуть розглядати в пріоритеті,але скільки ще чекати,не відомо. Можливо ще є якісь шляхи прискорити розгляд заявки і взагалі дізнатися чи його справа розглядається?? Я буду дуже вдячна всім за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t292172921T Offline
    t292172921T Offline
    Ivladara
    wrote on last edited by
    Можно запросить ноутсы и подать иск через доверенного юриста, но это все равно займет не меньше двух месяцев, + еще вклейка визы. Единственный вариант - надеяться на канадский рандом рассмотрения заявок, а если за месяц не успеют дать визу - то вам ехать рожать в Канаду и ждать мужа уже там.
    1 Reply Last reply
    0
  • t222512367T Offline
    t222512367T Offline
    Vitalii Каraivan
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто стикався с тим, що заявка на візу розглянута та погоджена. А паспорти на вклейку візи чекаємо вже 3 місяці. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t625234956T Offline
    t625234956T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, кто уже в Канаде, расскажите, пожалуйста, что нужно делать сразу по прилету?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ……..
    wrote on last edited by
    Если сразу по прилету… Дождаться полной остановки самолета, отстегнуть ремень безопасности, встать, забрать ручную кладь и проследовать из самолета в здание аэропорта
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    А потом? 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ……..
    wrote on last edited by
    Потом в туалет, паспортный контроль, получение рабочей визы, получение багажа, заказ такси до места первого ночлега. Так вижу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t959013516T Offline
    t959013516T Offline
    Kateryna Çağan
    wrote on last edited by
    1) получить ворк премит (если у вас внутри Канады пересадка, то получаете в первом аэропорту Канады, когда только прилетели) 2) сделать SIN номер 3) купить сим карту 4) сделать банковскую карту И т д В Ютубе уже вагон и тележка видео инструкций
    1 Reply Last reply
    0
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Симку можно сделать и до получения SIN
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.