UA to Canada CUAET
-
що саме ви не розумієте? у дитини візитор рекорд чи стаді перміт?
-
можна мати одночасно і стаді і ворк перміт. подаватись на ворк перміт потрібно з ircc account. якщо його немає (це не портал, з якого на куает подавались), то потрібно створити його для дитини, відповісти на питання і потім зʼявиться опція податись на вп. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html розділ if you’re in Canada, прочитайте уважно, там написано щодо того, що потрібно відповідати. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada щоб завантажити форму imm, потрібно зробити наступне: t.me/UAtoCanada/166608
-
Не можу знайти посилання Які потрібні документи для біометрії , де можна знайти список ?
-
Добрий день! Чи є тут ті, хто подавався на PR по провінційній програмі Alberta Opportunity Stream? Скільки сумарно коштувало податися? На офіційному сайті бачила тільки інфо про оплату в 500 Дол, але чула багато відгуків, що окрім цих 500, потім треба буде платити ще якийсь додатковий збір десь по 1200 Дол з дорослого і +/- 200 Дол за кожну дитину. Це дійсно так?
-
Візитор
-
Да, федеральная часть - $1365 на каждого взрослого человека и 230 на ребенка
-
t.me/UAtoCanada/237828
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/attend-centre/what-to-bring
-
Ребят, у меня мондраж перед очередной поездкой за новым ворк пермитом из-за замены паспорта: напомните пожалуйста, что мне нужно сказать офицеру, чтобы он не ответил в стиле: « так вам же заново надо апрув онлайн получить» Как доказывать, что мне ещё 2 года положены по cuaet? Потому что офицеры кажется не все знают про cuaet
-
В письме должно быть указано все подробности. Мне написали приехать за 15 минут до сдачи.
-
Скажите пжста -при заполнении cuaet раздела мест проживания больше 6 мес за 5 лет - это в совокупности за 5 лет или в году ? И считать ли 2018 или начинать с 2019? Спасибо)
-
Дякую!
-
Доброго дня , Маю таке питання Якщо дружина не є українкою і її віза CUAET status visitor Чи зможемо ми відкрити в аеропорті work permit для її Дякую
-
Привіт, я приїхала раніше свого часу і мене прийняли, бо не було черги
-
Доброго дня А чи «продовжують» ворк перміт? Якщо паспорт і віза в ньому наприклад до 24 року Якщо отримувати вп по цьому паспорту, то він, відповідно, теж буде до 24 року, до кінця дії паспорту Є вірогідність, що не встигну зробити новий перед Канадою - буду робити вже в Канаді Чи як тут краще вчинити?
-
Так все офіційно , українець ) Дякую за інф.