UA to Canada CUAET
-
Офіцер сказала, що мені непотрібно. А я розгубилася і затупила. Треба було все ж отримати на місці. Довга історія
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
розкажіть тоді детально, що саме вам сказали і що трапилось. якщо вп не видали, то потрібно на нього подаватись, звісно. якщо ніякого перміту не видали, то ви вʼїхали як візитор і строк перебування — 6 місяців. штамп в цьому випадку не ставиться.
-
Добрий день! Підскажіть, до якого числа треба податися, щоб отримати виплати? І яка процедура? Дякую
-
В Польше и во Львове пускали на сколько я знаю
-
В мене віза воркер, я так і вказала в електронній декларації, що їду по роботі і строком на місяць. Офіцер сказала, що зараз перміт мені не треба робити. А зроблю тоді, коли поиїду наступного разу. Я думаю, що вона просто хотіла заощадити мені час, але тільки заплутала мене. Але я хочу отримати цей перміт.
-
t.me/UAtoCanada/234496
-
t.me/UAtoCanada/238360
-
ви дійсно збираєтесь їхати через місяць і повертатись потім? якщо так, то логічно буде просто отримати вп в аеропорту наступного разу, якщо ви будете повертатись до 31.03.24 якщо онлайн подаватись, то він десь місяць і буде розглядатись. другий варіант — отримати на сухопутному кордоні зі штатами, якщо ви живете не дуже далеко від кордону.
-
ні, не може. перміт можна отримати до 31.03.24. в аеропорту, не покидаючи Канаду, вам не дадуть перміт. його отримують лише при перетині кордону.
-
А може бути таке, що в базі мене відмітили як візітора і тепер перміт не дадуть? Якщо що, то я можу в аеропорт приїхати
-
Дякую за відповідь!
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка при подачі на візу в середині в Канаді пише що потрібно на всіх членів родини подавати з окремого акаунта,але якщо це діти то як їх теж подавати поодинноко з різних акаунтів?
-
так