UA to Canada CUAET
-
І букви теж? чи тільки цифри?
-
Добрый день ! Какие документы нужны сейчас чтобы перевезти кота ?
-
Писав два рази. Відповіли через 14 днів перший раз та через 10 - другій.
-
Отдам бесплатно еду (ну или можете что-то взамен подарить) Макаронные изделия, рис, томатная паста, консервы разные, и тд Забирать на wilson station, Toronto
-
Спасибо ☺️
-
Телеграмм чат «pets to Canada» там море инфы по животным.
-
По моим наблюдениям, связано вообще то. После валиди приходит уже реквест, но если нет валиди, то ситуация так себе может быть... могут запросить дополнительные документы или проверять долго.
-
Въехать можно до конца действия визы. Про сроки и получение бенефитов и помощи от Канады есть информация в закрепленном сообщении.
-
Сьогодні здали біометрію у Львові Запрошення чекали 2дні У Києві пишуть до 4 тижнів але також швидко приходе запрошення
-
До 31 марта 2023 года
-
Підкажіть,будьласка, протягом якого терміну потрібно в'їхати до Канади після отримання візи CUAET?
-
ви вірну причину обирали? бо дивно я вже 6 разів їм писала, отримувала відповідь, нерелевантну правда🙄 чекати до 14 роб днів
-
В мене ситуацiя просто склалась така, що ми з дiвчиною разом собi анкети заповняла, i вона менi мою теж заповняла помагала з мого ноутбука, але менi через 2 тижнi ноут i телефон вкрали, i доступу я до пошти тепер не маю, а поновити мейл(пароль) не можу, бо номер телефону до якого пошта була привязана не поновили, тепер не знаю що робити, бо через 14 днiв фактично вже не подаш якщо що заново анкету
-
Кто-то сдавал биометрию в Кракове?
-
а ви пошту яку вказуєте в кризовій? я вже вам казала — краще дзвонити на гарячу лінію, так скоріше і все можете одразу запитати, якщо володієте англійською.
-
Нову вказував, так як доступу до староi не маю. Дякую, завтра тодi спробую з ними порозмовляти.
-
Приедете и примут , главное в списке быть
-
Извините, вы правы. 😅 Кто сдавал биометрию в Кракове, может подскажет, там принимают четко по времени или «с опозданием»? Много людей? Нам ехать с другого города, поэтому интересуюсь из личного опыта (кто уже там был), на что расчитывать. Спасибо.
-
Я вибачаюсь. Не можу зрозуміти як прикріпити повідомлення та файл одночасно? Постійно хтось пише на протязі 5 хвилин і моє повідомлення стає незрозумілим.
-
Я написав, що втратив доступ до староi, i вказую зараз i пишу з новоi пошти.
16 Jan 2023, 06:08
202637/287021
about 6 hours ago