UA to Canada CUAET
-
Які документи/ксерокопії брати на здачу біометріі?
- Загран (оригінал/копія)
- Реєстраційний лист на біометрію Ще що?
-
Visitor visa или work permit
-
Добрый вечер. Скажите пожалуйста а где ребенку заполнять заявку на биометрию. Я вчера сдавала биометрию и сказали ребенку создать заявку.
-
информация указана в закреплённом сообщении чата.
-
Я так само, просто я думаю на приклад чи є якась інфо лінія де можна дізнатись або на приклад мейл написати. Я вже 2 рази писала в підтримку вони швидко реагують. Я знаю людей, які отримували дуже швидко запит на паспорт, я здали бфометрію трохи раніше ніж я. Короче кажучи як я розумію немає каналу зв’язку у цьому випадку, лишається просто чекати?
-
Сдавать биометнию не нужно а нужно создать заявку. Так сказали. Я сфоткала пример заявки .
-
Привіт щераз!
Ми вже подались і нам прийшов запит на Біометрію.
Вибачте, якщо відволікаю,але дальше де саме її записувати?
Кажуть ,що потрібно фото зробити ще. А які вимоги до нього? Це фото треба їм привезети?
Можете написати ,що далі? Або аудіо.
Бо в основному була інструкція по заповненні, а от,що далі робити незрозуміло.
-
Я бы сказала что Вы как ракета))) очень быстро и слажено все получилось! Поздравляю!!
-
Добоий вечір.Якщо можна скиньте перевірений сайт заповненя анкети на виїзд в Канаду.
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
ось тут заходите, прогорніть вниз до "Biometrics collection sites" і вводите де ви б хотіли здавати біометрію і потім переходите за посиланням "Make an appointment" і реєструєтесь на порталі.
-
Подскажите пожалуйста кто точно знает. Если я оформляю визу в Канаду но планирую туда лететь в середине июня, а до этого с детьми хочу пожить в Великобритании по программе помощи украинцам- это возможно? Или участие в одной программе аннулирует другую?