UA to Canada CUAET
-
тоді я не зовсім розумію, чому від вас просять custodianship declaration. це для ситуацій, коли дитина в Канаді без батьків або опікуна зовсім і в Канаді призначається людина (лише permanent resident або громадянин Канади).не можна заповнити цю форму від батька на батька.
-
Доброго дня Я приїхала в Торонто на підставі одноразового проїздного документу, бо загранпаспорт був з помилкоюю Вже тут зробила новий паспорт і тепер наново подаюсь на візую. Підкажіть будь ласка: Який термін перебування краще вписувати в анкету? в полі Available funds: можна вказати заробітну плату за рік? якщо немає накопичених грошей?
-
надішліть через кризову повідомлення, розкажіть детально всю ситуацію, що отримали запит custodian declaration, а дитина знаходиться з батьком, який має повну опіку. надайте потрібно документи (в тому числі рішення суду, ворк перміт і скан паспорту батька). @Tetiana_Ver
-
подача на візу — на підставі ворк перміту, до якого він діє, те і вписуєте. можете написати декілька тисяч.
-
Останнє запитання. це кризова форма? secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx @paors уточните, пожалуйста, где именно этот блок я должна была заполнять? Во всех документах я указываю, в семье только его папу. Судебное решение мы предъявляли только когда поодавались на фоил визу в Канаду.
-
хто знає, чи вплине на розгляд запиту для візи відсутність нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини (17 років) від опікуна? дехто каже, що цей документ, документ про назначення опікунства та свідоцтво про народження (+усе перекладене англ) - 100% необхідність. а навіщо тоді consent letter (не form) на неповнолітню особу, що подорожує сама/ з довіреним лицем?
-
а что именно вы писали в family information form?
-
у вас должна была быть отдельным документом family information - imm5645 или imm5707. это не кризисная форма, правильная ссылка в закрепленном сообщении
-
для сп не потрібна фемілі інфо, це для візи. у вас був розділ Family Member Proof of Status (required)? подивіться в поданих документах
-
ні, я не про форму imm, а взагалі про список документів, які подавали. з кабінету.
-
Підкажіть будь ласка, якщо запис через місяць, а є всього 30 днів на здачу біометрії, як так?