UA to Canada CUAET
-
не потрібно подавати нову заявку. усі зміни вносяться через кризову. щодо біометріі в закріпленому все чітко написано.
-
До конца паспорта
-
Это надо разрешение от второго родителя
-
Здравствуйте! Может кто-то сталкивался с таким вопросом. Подвала заявку на сына через мой аккаунт. На момент подачи ему было 17, сейчас уже 18 и IRCC пишут на почту, что надо сдать биометрию, но само письмо с приглашением на биометрию не присылают и в аккаунте статус не меняется. Без этого письма невозможно записаться на сдачу биометрии. Дважды писала через кризисную форму и дважды отвечают «да, надо сдать биометрию», но письмо так и не присылают. Что делать - идти на биометрию без записи и пытаться разобраться на месте или создать новый аккаунт и новую заявку на сына?
-
если подали в Пн, может быть даже в Пт будет
-
Підскажіть будь ласка якщо я подаю на візу для нового паспорту з Канади, то мені в цій же анкеті можна зняти обмеження з стаді перміт для дітей чи потрібно робити окремо 2 заявки віза для чоловіка і зняття обмежень для дітей, чи 3 віза, і 2заявки на обмеження,тобто на 2 дітей окремо заявки
-
покажіть, будь ласка, що саме вам відповіли через кризову щодо здачі біометріі
-
В стаді перміті дітей написано пройти мед екзамен , хоча ми пройшли його після того як получили візи , але перед тим як заїхати. А чоловік приїхав по старому паспорті з візою але ворк перміт получив по новому паспорті. Тому хочу подати на візу для чоловіка і зняти обмеження з стаді в дітей. Тому як я зрозуміла навіть з тим що ми показували наші мед екзамен все одно дітям сказали пройти знову .якось так..
-
нічого не зрозуміло, які обмеження зі стаді перміту? з сп не потрібно ніякі обмеження знімати.
-
посилання на нього продубльовано в описі чату
-
не потрібно нічого нікому знімати з сп. немає навіть такої процедури, як зняття обмежень з сп. знімаються обмеження з ворк перміту і лише в тих випадках, коли цього потребує специфіка роботи. медогляд пройшли — все, додатково робити нічого не потрібно, все є в системі. якщо чоловік хоче отримати візу — нехай на неї подається, в закріпленому повідомленні є розділ на цю тему.