UA to Canada CUAET
-
Наскільки песимістично, настільки й не коректно
-
👋Доброго времени суток. 🔁Провожу набор в свою личную команду по зароботку на крипто активах.🔁 💰смогу научить тебя крутить связки. 🧑🎓Обучение совершенно БЕСПЛАТНО🧑🎓 💰В день мы гарантировано имеем 200-400$💰 💬Что бы получить всю инфу напиши мне : @Kiddy_dinamite9
-
t.me/UAtoCanada/216606
-
Доброе утро. Нужна помощь, прилетели в Канаду по электронной визе. Сейчас нужно вклеить визу в паспорт уже внутри Канады, кто может помочь подсказать как оформить и податься 🙏
-
чому б не пройти медогляд, якщо від вас це вимагають? вам буде надсилати лист ircc, якщо ви не пройдете його в майбутньому. з високою вірогідністю на кордоні нікому ніякого діла до медогляду не буде.
-
Я вже пройшов, дякую. Але в мене друг, який прилетів три тижні тому назад, йому наразі дуже треба повернутися в Україну. Так от деякі люди кажуть що якщо ти не пройшов мед огляд та після цього не змінив ворк перміт - то при перетині кордону , той ворк перміт анулюють. Волонтери мені також цю інформацію казали... Ось я шукаю підтвердження усюди.
-
ви в чаті не перший день, повинні вже знати, що існує закріплене повідомлення
-
волонтери багато чого можуть казати. одного разу через пораду волонтерів, дитина однієї з учасниць чату прострочила свій статус і в Канаді знаходилась нелегально. є вимога пройти медогляд протягом 90 днів. потім додатково дають ще 60 днів. але пройти його потрібно. ворк перміт не потрібно змінювати після проходження медогляду. тільки якщо цього вимагає специфіка роботи.
-
Всім привіт, підскажіть як з Кракова відправити паспорт на вклейку візи Чи можна в одному конверті відправити два паспорти? Які оплати треба зробити?
-
Consent form Вы имеете ввиду ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто знає. Якщо особа має статус інваліда 3 групи, чи можливо продовжити/підтвердити, це у Канаді. Чи потрібно про це повідомляти візового офіцера у аеропорту, чи тільки під час проходження медичної комісії? Можливо хтось має інформацію або посилання щодо алгоритму дій для цього? Дякую!