UA to Canada CUAET
-
Мені дали воркер візу але працювати там я передумав. Чи можу я її використовувати як візітор і прилітати пару разів і знаходитись там 6 місяців?
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста , куда можно обратиться по поводу визы на детей!? Дело в том , что я получила вызу в Канаду ещё в марте месяце, а на детей ещё нет даже письма с штрихкод...) Куда мне нужно обратиться? Спасибо большое за ранее?
-
«Заявка В приоритете» - это следующий шаг после биометрии? Сколько у вас примерно прошло времени после био? Спасибо
-
Добрий день! Чи можете підказати ще дають візи cuaet по паспорту громадянина (не закордонному)? Якщо дають то на скільки? У мами закордонний закінчиться через рік, думала чи ж сенс подавати по звичайному паспорту і получити візу на три роки
-
А вклеют ее куда ? В книжечку ? В раздел прописка ? Или семейное положение ?
-
Спасибо
-
Давали foil-less визу раньше, на отдельной бумажке сейчас ее уже не дают, насколько я знаю
-
Ви можете подаватися по старому закорд. паспорту, зразу ж робити новий і на вклєйку відправляти вже новий паспорт
-
Тільки наверху писали, що треба відправляти той паспорт, який в анкеті стоїть 🧐
-
Можно написать в кризову, з поясненням сітуації, прикрепити фото чи скан нового док. і відправлять вже новий док. Багато хто так робить і вклеюють у новий паспорт.
-
Підскажіть, будь-ласка, не можу зайти в свій кабінет, щоб продовжити заповнювати анкету... не надсилається новий код підтвердження. Куди звертатися? 🙏
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка скільки днів займає процес отримання грошової допомоги та оформлення документів по прильоту?
-
Скільки зараз дают грошову допомогу,підкажіть будь ласка.
-
How much can you expect to receive CAN$3,000 for each adult (18 or older) CAN$1,500 for each child (17 and under) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html#deposits
-
Всем привет, кто подавал заявление на регистрацию ребенка онлайн… мы столкнулись с таким вопросом , как его понимать ? Что это ?
-
Если не возникнет неполадок то 4-5 дней рабочих. Если возникнут проблемы то пару недель.
-
t.me/UAtoCanada/220873
-
еще дают. для путешествия с foiless все равно нужен действующий загран
-
Любое бюро переводов.
-
Пожалуйста посоветуйте переводчика, который переведет свидетельство о рождении Ребекка для подачи визы 😇
16 Jan 2023, 06:08
204936/286913
about an hour ago