UA to Canada CUAET
-
Стоит отправить, раз обстоятельства, а именно - семейное положение - изменились
-
Добрий день) хто летів через Лондон, допоможіть інформацією з приводу візітор візи на пів року та транзитної візи) Цікавить, скільки часу відкривають візу? За скільки часу треба подавати докцменти на відкриття. Скільки можна разів по транзитній візі пролетіти, чи тільки один раз?
-
Підскажіть, будь ласка, хто відправляв паспорт поштою dhl до візового центру в Польщі ?
-
Здравствуйте, завтра буду делать заявку на сайте на свекровь У неё украинские документы просрочены, боюсь может быть отказ в визе, но попробовать хотим У моего мужа (ее сына) получен sjtd, скоро летим в Канаду Если ей откажут в визе, это же на нем и его приезде в Канаду никак не скажется ?
-
У одного украинское, у второго рус
-
нет, не будут
-
после - конечно нет. почему не подать заявку сейчас? тем более что кроме паспорта ничего не нужно
-
Допоможіть в оному питанні!! В мене в мене вже давно зібрані всі документи які потрібно відправляти на вклейку візи CUAET просто ніяк не наважувався відправити . Скажіть я зможу відправити на вклейку візи безкоштовно і без всяких проблем після закінчення терміну скільки там 4 дні залишилось ???? Дайте відповідь хто небудь ..
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, заповнив і відправив анкету. Заповнював на себе і жінку, вона в мене ізраільтянка На себе заповнював повну анкету, багато питань, освіта/робота/сімʼя Для неї мав вказати тільки ІПБ, дату народження, серію паспорта. Більше нічого не було Наразі в кабінеті бачу, що навпроти моєї анкети пише complete, а навпроти її жовтий трикутник і напис eTA eligible Що то має бути?
-
Заявку на визу нужно заполнить до 15.07. Отправить паспорт на вклейку можно и позже.
-
Які документи потрібно подавати для зняття обмеження на роботу як доказ, що я проходив медецинський тест? Картка e-medical (яку дають при оплаті тесту) і чек? У мене просто тільки картка e-medical є і чек, але немає самих результатів іспиту. Цього буде достатньо чи потрібно десь шукати самі результати тесту?