UA to Canada CUAET
-
У одного украинское, у второго рус
-
нет, не будут
-
после - конечно нет. почему не подать заявку сейчас? тем более что кроме паспорта ничего не нужно
-
Допоможіть в оному питанні!! В мене в мене вже давно зібрані всі документи які потрібно відправляти на вклейку візи CUAET просто ніяк не наважувався відправити . Скажіть я зможу відправити на вклейку візи безкоштовно і без всяких проблем після закінчення терміну скільки там 4 дні залишилось ???? Дайте відповідь хто небудь ..
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, заповнив і відправив анкету. Заповнював на себе і жінку, вона в мене ізраільтянка На себе заповнював повну анкету, багато питань, освіта/робота/сімʼя Для неї мав вказати тільки ІПБ, дату народження, серію паспорта. Більше нічого не було Наразі в кабінеті бачу, що навпроти моєї анкети пише complete, а навпроти її жовтий трикутник і напис eTA eligible Що то має бути?
-
Заявку на визу нужно заполнить до 15.07. Отправить паспорт на вклейку можно и позже.
-
Які документи потрібно подавати для зняття обмеження на роботу як доказ, що я проходив медецинський тест? Картка e-medical (яку дають при оплаті тесту) і чек? У мене просто тільки картка e-medical є і чек, але немає самих результатів іспиту. Цього буде достатньо чи потрібно десь шукати самі результати тесту?
-
гражданам израиля виза не нужна, они летят по еТА, стоит 7 баксов вроде