UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Може хтось знає, якщо я тільки заповнила анкету для тата , а маму ще не доробила (вона на тій самій анкеті, як жінка), тобто просто не відправила все, можу я доробити потім ?бо вже майже 15, а сайт ліг. Нервую що заявку не зможу відправити, але там також написано 60 днів на завершення анкети
-
ised-isde.canada.ca/site/canadian-intellectual-property-office/en/service-and-website-interruptions Про технічні роботи в них на сайті (
-
Сайт не працює зі вчорашнього вечора (((( Неможливо не зайти, не перееструватися Якщо хтось побачить, що сайт вже працює, напишіть, будь-ласочка 🙏🙏🙏
-
-
Так
-
Я розумію англійську, але теж не зрозуміла, в чому різниця, якщо я буду їхати після 31.03.24 (( ну окрім того, що не буде матеріальної допомоги.
-
а дозвіл на роботу дадуть, якщо в'їхати після 31.03.2024 ?
-
Those with a visa under CUAET who arrive on or after April 1, 2024, will need to meet the general requirements to enter Canada and won’t be eligible to receive supports offered under the CUAET special measures. Что значит - въезд на общих условиях без поддержки которые предусматривались программой. По ссылке можно почитать что значат «общие условия»
-
У меня в голове противоречие получается. Там написано, что по общим требованиям это данные о наличии денег плюс основания для прибытия (семья, приглашение работа). То есть мне сейчас дали визу с разрешением на работу, но в страну по прибытии могут не впустить при этом после 31.03? Не понимаю логику