UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Може хтось знає, якщо я тільки заповнила анкету для тата , а маму ще не доробила (вона на тій самій анкеті, як жінка), тобто просто не відправила все, можу я доробити потім ?бо вже майже 15, а сайт ліг. Нервую що заявку не зможу відправити, але там також написано 60 днів на завершення анкети
-
Ну якщо так, то нікуди той реквест не дінеться вже. А якщо от люди не встигнуть відправити заявки через те, що сайт лежить- це справді обідно
-
ised-isde.canada.ca/site/canadian-intellectual-property-office/en/service-and-website-interruptions Про технічні роботи в них на сайті (
-
Боюсь, що треба таки відправити заявки. Зараз то просто чорновик. Але можу помилятись. На всяк випадок ще уточню - в якому сенсі "на тій самій анкеті"? Ви ж в курсі, що кожному окрема анкета потрібна? Просто в групу об'єднати можна їх.
-
Сайт не працює зі вчорашнього вечора (((( Неможливо не зайти, не перееструватися Якщо хтось побачить, що сайт вже працює, напишіть, будь-ласочка 🙏🙏🙏
-
Ага, все вірно. Просто анкету окрему обов'язково заповнити на неї, в рамках того ж акаунту можна. А не просто вказати а анкеті батька її інфо.
-
На ircc я зробила одну сторінку на тата, просто зробила групу сімʼю і додала туди маму, тобто ще одну анкету. Я так розумію їй не потрібний ircc аккаунт окремий, щоб ще одну анкету робити , якщо вона буде існувати в групі на першому аккаунті
-
Хтось в курсі що з сайтом? У всіх не відкривається?
-
Помоему надо было регистрацию на каждого родителя делать, а потом в кабинете одного из них заполнять анкеты
-
ised-isde.canada.ca/site/canadian-intellectual-property-office/en/service-and-website-interruptions Портал лежит, не надо об этом спрашивать каждые 5 минут. Почитайте предыдущие сообщения, прежде чем спрашивать.
-
Другий день намагаюсь (( Отже я не одна така
-
Так
-
Я розумію англійську, але теж не зрозуміла, в чому різниця, якщо я буду їхати після 31.03.24 (( ну окрім того, що не буде матеріальної допомоги.
-
а дозвіл на роботу дадуть, якщо в'їхати після 31.03.2024 ?
-
Так как же не спрашивать, если решился наконец таки сделать визу в канаду, а сайт лежит😱 видать не судьба😭
-
Those with a visa under CUAET who arrive on or after April 1, 2024, will need to meet the general requirements to enter Canada and won’t be eligible to receive supports offered under the CUAET special measures. Что значит - въезд на общих условиях без поддержки которые предусматривались программой. По ссылке можно почитать что значат «общие условия»
-
Підкажіть будь ласка, як змінити дату здачі біометрії, може хтось це робив?
-
Сейчас Вам дали просто визу без разрешения, само разрешение на работу выдают в аэропорту Канады. После 31.03 Вам его просто не дадут. Будет как обычная виза гостевая
-
У меня в голове противоречие получается. Там написано, что по общим требованиям это данные о наличии денег плюс основания для прибытия (семья, приглашение работа). То есть мне сейчас дали визу с разрешением на работу, но в страну по прибытии могут не впустить при этом после 31.03? Не понимаю логику
-
Вы не получите Work Permit, если вы уже получили визу. Если визы нет, то на общих основаниях. Например, чтобы получить work permit нужно будет заранее найти работодателя с поддержкой LMIA, что снижает шансы примерно на 99% по сравнению с возможностями CUAET
16 Jan 2023, 06:08
206125/286417
4 minutes ago