UA to Canada CUAET
-
Окей, спасибо!
-
можно смело выбирать бакалавра
-
в мене теж саме
-
Що це значить ?
-
мені 18 у січні, писала так, мають видати бо вже близько повноліття. маю подругу в Альберті, їй також 18 у вересні, отримала ВП
-
Добрый день, завтра можно ещё податься?
-
Якщо мені 17 років а у вересні виповниться 18 то при подачі заявки відповідати на питання «чи хочу я працювати в Канаді поки я там?» Я можу написати так хочу ?
-
В мене також. Сайт ліг просто
-
Там написано - аккаунт з такою поштою вже існує.
-
Доброго дня Порадьте, будь ласка, як краще відправляти паспорт після отримання ріквесту?
-
Зорієнтуйте будь ласка, а до якої галузі науки при вивченні освіти - віднести "Міжнародні відносини"? Бо як такого - нема. Зазначити, як "інше"?
-
податься можно до 23:59 по Оттаве 15 июля
-
Привет всем мои дорогие друзья, слава богу, для Моя жена Анна вчера выдали канадскую визу на 3 года, а мне офицер сказал ждать, скоро будет ваша очередь, а я не знаю когда я должен ждать по крайней мере. Например, как долго я должен ждать?
-
Попробуй просто залогиниться
-
подавайтесь конечно - у вас есть другие варианты?
-
Це глюк і тепер невідомо коли його виправлять. Потрібно тим недопрограмістам якось повідомити(
-
Подскажите, вам в итоге автоматом пришло UCI? или вы писали в кризис. форму?
-
Я можу подаватись самостійно якщо мені 17 ?
-
Инвайт код нужен только один раз при регистрации Любой последующий вход по почте и паролю
-
код с подтверждением должен придти только для регистрации нового аккаунта. для входа он не нужен. если вас спрашивают код - значит вы выбрали sign up вместо log in и вам совершенно закономерно говорят, что аккаунт с таким емейлом уже есть
16 Jan 2023, 06:08
206301/287148
21 minutes ago