UA to Canada CUAET
-
Сайт ще не запрацював ?
-
Подскажите, пожалуйста! Заполняла визу на себя и дочку, мне уже вклеили, по дочке пришло письмо, что нужно письмо с разрешением от отца. Как и куда это письмо мне нужно загрузить? Нашла кнопку как добавить документ, добавила. Появился в таблице на главной странице продолжать или удалить и написано продолжите работать. Если продолжать, то предлагает всю процедуру заполнения анкеты с самого начала. Так и должно быть или как-то по-другому можно? И второй вопрос, на отца заполнить можно в этой же заявке или нужно новый аккаунт создавать?
-
Ну мої з дружиною не висить тільки дитини, чи то мається на увазі потім дію якусь зробити?
-
Не можу записатися на біометрію, підкажіть, будь ласка, у кого так було?🙏🙏🙏
-
так пише після подачі, коли листи надійшли. відкрийте лист і це пропаде
-
це ваша чернетка, я же написала. нічого не робити. видалити самостійно чи через вона сама видалиться потім.
-
Могут.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто вже отримав візу і одночасно ще перебуває під тимчасовим захистом у іншій країні. Чи таке можливо? Чи є обмін інформацією і країна перебування може відмовити у тимчасовому захисті, якій вже надала, до оформлення візи в Канаду?
-
не дуже зрозуміло, що ви маєте на увазі. що на головній сторінці заявилось? якщо в розділі continue applications you haven’t submitted то це просто ваша чернетка
-
це не так працює і ніякої ліцензії ніхто не просить, не потрібно придумувати
-
в розділі how to submit additional documents все повинно бути написано. якщо submitted — тоді подався куди треба
-
Вы не представитель. Каждый заполняет сам за себя. А то потребуют лицензию.
-
t.me/UAtoCanada/240736