UA to Canada CUAET
-
Чехия отказывает аж бегом, без объяснений.
-
Ищите информацию в официальных источниках Швейцарии.
-
Каждая страна принимает эти решения в рамках своего законодательства. Одного первоисточника в природе не существует. Ищите информацию по каждой стране отдельно.
-
друзі, доброго дня!) можливо Ви знаєте, як правильно вчинити.. я вже у Калгарі, мій тато військовий, він тільки вчора отримав розуміння, що він може податися на куаєт, пішов подався на свій перший загран (чек є), що я можу в теорії хоча б вписати сюди? а потім додати до його аплікації фото готового заграну (через кілька днів) чи через кризову форму
-
дані внутрішнього паспорта, потім через кризову нехай надішле скан нового
-
Підкажіть будь ласка Я надіслала анкети та написала в кризову форму бо не вистачає багато документів Поки відповіді не було, але вже один документ потрібний отримала. Ще чекаю 3 Як краще зробити. Поки що надіслати цей 1 що отримала зараз Чи чекати всі документи та разом надсилати через кризову? І ще питання Чи можна піти здавати біометрію, якщо в анкету вказано недійсний документ (чекаю на новий). Чи тільки коли отримаю новий і його додадуть до анкеті? Дуже дякую 🌷❤️❤️❤️
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, когда подавал заявку загрузил только первую страницу паспорта и по невнимательности втыкнул загрузить ещё все печати и штампы которые в нем есть , уже сдал биометрию Есть ли возможность добавить нужные документы?
-
Зрозуміла Тобто дивіться як Я подала з недійсним паспортом 10.07 26.07 я отримую новий дійсний паспорт і того ж дня надсилаю його до кризової А 31.07 в мене запис на біометрію куди я йду з новим документом Але в кризовій за 5 днів не оброблять мою заявку мабуть що Чи це не проблема?
-
а що тоді можна вказати у графі expire date заграну, якщо він має внутрішній паспорт-книжечку, у якій немає expire date? дата видачі 2001 рік, оновлений паспорт-книжечка. вписати приблизно будь-яку дату з різницею в рівно 10 років expire date і потім також через ту саму кризову форму оновити інфу на нову, як отримає на руки загран, так?
-
я не знаю, які саме документи ви надсилаєте, але не бачу причини чекати — ліміту на кількість звернень через кризову немає. здавати з тим документом, з яким подавались.
-
Тут дело не в источнике, а в беспределе чиновников.🤷🏼♂️