UA to Canada CUAET
-
Прочитайте закрепленный пост
-
Подала вчора вночі на візи собі і сину 15 років. Йому не треба здавати біометрію? Чи чому у мене 3 доки в заявці, а у нього 2? Чи просто за одним IRCС реєструється і здає 2 людини?
-
А вы на какую почту писали ?
-
Написать в кризисную форму
-
Это автоматический ответ, вам позже пришлют отдельное письмо с назначенной датой
-
Якщо в паспорті не вклеяна свіжа фотографія, то можно в заявкі вказувати як валідний айді?
-
Добрий вечір. Така ситуація, вказали неправильну дату народження свого батька і вже відправили заявку чи можна це якось виправити, або чи будуть із цим проблеми?
-
А сотни других делали, получали дозапросы и PFL
-
Здравствуйте! А когда вы писали им на почту? Я с 11.07 жду ответ. Такое же письмо пришло как у вас.
-
А, дякую, а то мені не прийшло нічого у відповідь ще з цієї адреси.
-
дати мають не накладатися і при цьому не має бути проміжків
-
по этой причине нет
-
Я тоже писала на этот емейл. Главное, чтоб вовремя ответили, там же есть сроки для сдачи биометрии. Если вам ответят, отпишитесь, пожалуйста. Буду дублировать письмо.
-
Доброго вечора 🙂 Чи може бути відмова у візі, якщо склав заявку ще у квітні минулого року, а сдав біометрію тільки два тижні тому? Щиро дякую за допомогу:)
-
Як довго зараз в середньому чекати на рішення, після сдачи біометрії?
-
Напишите в кризисный центр что бы они исправили дату в анкете
-
Де його можна знайти його, бо на сайті шукала, наче не знайшла
-
десь півроку+-
-
t.me/UAtoCanada/25
-
Подскажите, в заявку указываю страну где сейчас живу, дальше Украина с рождения. Между ними зазор полтора месяца которые пробыла в Польше. Но в графе пишется что б указать больше 6 мес, но в Польше мтолько не была. А без дат без зазора не пускает система
16 Jan 2023, 06:08
206856/286118
3 minutes ago