UA to Canada CUAET
-
А на сдачу биометрических данных, можно, без записи , живой очредью?
-
мабуть вони мать наувазi завiрене печаткою бюро перекладу.Не нотарiусом точно.
-
в афинах подали 1го апреля биометрию,вот ждем,ничего не пришло ждем все я так понимаю от города зависит?
-
Так а кормить 4х и платить за жильё с одной зп реально?
-
Я так розумію, що чим більше заявок - тим повільніше все відбувається. Дюссельдорф не виглядає перевантаженим
-
Доброго дня, у мене цікавить, а як люди реєструються на біометрію у Варшаві, якщо календар є неактивним? Він відключений, тому що не може такого бути, що до 2030 року немає ні однієї вільної дати. Чи може хтось порекомендувати як записатись?
-
без знания язика та канадського досвiду вiдразу знайти хорошу роботу буде важко. сади платнi,ще оренда за житло,подарки та iнше.. кажуть це неможливо. але якщо батьки сидiтимуть з дитиною,можно спробувати💪 ще як варiaнт,кажуть,з iншими мамами об'eднуватись.хтось з усiма дiтьми вдома,iншi працюють.
-
Добрый день ! Подскажиет пожалуста:
- Правильно я понимаю - программа CUAET расчитана на год ? Т.е. в течении года от ее старта можно подаваться.
- У нас просто кейс такой - я , муж и моя мама. Был вариант податься сейчас, но на биометрию ехать уже тогда, когда откроют границы и для мужа тоже. Насколько я помню - тут обсуждались кейсы, когда после запрса биомеотрии, люди писали письмо с просьбой об отсрочке. Я права ?
- Возвращаясь к первому пункту - почему хотим податься сейчас - если я правильно понимаю эта программа при получении ворк пермита дает еще и базовую мед страховку. ? (Для нас это особоенно актуально в контексте мамы)
-
Спасибо
-
В мене її не було і ні оновлення не приходили, нічого. Просто зателефонували з ВАК і запросили забирати