UA to Canada CUAET
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, если я зарегистрировал аккаунт на визовом центре для сдачи биометрии, то могу я в этом же аккаунте добавить второго человека, чтобы мы с ним в один день поехали сдавать отпечатки?
-
Здравствуйте Отправила письмо о записи на сдачу биометрии, пришёл такой ответ " Шановні клієнти, Інформуємо Вас, що у зв'язку з ситуацією в Україні час обробки запитів на запис може збільшитись до тижня. Найближча дата реєстрації для здачі біометрії складає: Львів – 1-2 робочі дні Київ – орієнтовно 4 тижні" должно ещё письмо прийти с датою и веремнем?
-
вы когда будете начинать букать аппоинтмент там можно будет добавить еще персону)
-
Спасибо большое за помощь, так и сделали, но сомневались, что правильно.
-
Віза потрібна всім навіть новонародженим, тим більше якщо у дитини є свій паспорт і заявка подається на кожного аплікантам, а діти до 17 років були звільнені від біометрії по CUAET
-
Пиши раз в неделю!
-
мені шкода IRCC)))
-
Я бы в вашем случае именно так и делал. 13 месяцев это перебор...
-
Они за это нехилые бабосы получают! Это их работа! Половина из них работают home office..🛌
-
Вы думаете если работать из дома, то можно меньше работы делать что ли?) У меня тоже home office, но объем работы дома я делаю точно такой же, как и в офисе. Это никак на продуктивность не влияет.
-
що у вас за такий дивний менталітет? по-перше, зарплатня там не така, як ви собі уявляєте. а писати кожний тиждень — це м’яко кажучи, так собі ідея. потім дивуєтесь, чому так довго — сто повідомлень через кризову, три однакових подачі на візу, бо їм платять за це гроші. не ви платите, шановний. ви, як і інші з мільйона поданих заявок, нічого не платили.
-
Не маю досвіду суто з Канадою, але з досвіду подорожей з дітьми за кордон, дозвіл від батька цікавив завжди лише українських прикордонників. Тобто, наскільки я розумію, країна громадянства дітей (Україна) дбає, щоб дітей незаконно не вивезли. А країнам в'їзду вже далі байдуже - якщо вас так випустили з України, то в них питань вже далі нема. Роблю цей висновок також на основі того, що всі дозволи, які я коли-небудь робила і оформляла в нотаріуса, завжди були українською))) Навряд чи прикордонники будь-якої іншої країни цей дозвіл би прочитали) Якщо не права - поправте мене)