UA to Canada CUAET
-
ви відповідаєте на повідомлення від листопада 2022
-
У меня собака (хаски) сейчас в Украине, хочу забрать в Канаду, у кого есть опыт, кто уже перевозил, подскажите как лучше сделать? Спасибо
-
если вы хотите сделать доверенность, которая будет действительна в другой стране, вам нужен для этого консул этой страны - он занимается нотариальными вопросами. возможно проще убедить универ отдать диплом нужному человеку
-
t.me/petstocanada
-
Будучи в Канаді це по ходу буде важче. Можете по ідеї забрати хтось з родичів (в ідеалі мама чи тато) так мають без довіреності віддати.
-
Якщо диплом в архіві (не знищений), то його дійсно легко віддадуть будь-кому із батьків. Це було багато років тому, але моїй мамі видали без проблем в тому числі диплом і додаток моєї дружини, яка навчалась зі мною. Я підготовлював довіреність (без участі нотаріуса, неформальна), але, здається, вона не знадобилась.
-
Зараз під час війни, вони трохи м'якше до цього ставляться ну і людський фактор грає роль) А диплом зберігається в аріхіві все твоє життя (нам так принаймні казали в універі)
-
Про зберігання трошки незрозуміло. Я отримував із архіву КПІ для себе і для дружини за допомогою мами, приблизно через 4 роки після випуску. Жодних проблем не було. Товариш-однокурсник намагався забрати свій з того ж архіву кількома тижнями пізніше особисто. Йому відмовили, вмотивувавши це тим, що диплом вже знищено за строком давності, і необхідно замовляти виготовлення дублікатів.
-
Якщо в Вас є дія, то укладіть договір з адвокатом, підписаний з Вашого боку цифровим електронним підписом. Адвокат звернеться з відповідним запитом та отримає необхідні матеріали/документи. Єдине, ще необхідно буде підписати, так само, дозвіл адвокату на обробку персональних даних.
-
Хм, дуже дивно. Як правило диплом рік зберігається чи то на кафедрі чи там де мають видавати (забула назву кабінету) а після року його віддають в архів і зберігають поки ви не заберете, ніхто не знищує його (це нам так пояснювали). Але по ходу видно як де.
-
Дуже дякую, сама думаю теж, що це для України важливо, але просто зустріла інфо про якийсь дозвіл англійською, тому запитала для впевненості, дуже дякую за відповідь
-
ви вже який день одне і те ж питаєте, вам вже відповідали. перестаньте, будь ласка, задавати одне і те ж питання.
-
нет, вам никто эту цифру показать не может, официальной статистики не существует. все известные отказы по всем известным чатам измеряются единицами, не сотнями и не тысячами, поэтому цифра в 300 тысяч необработанных заявок никакого удивления или сомнения не вызывает
-
я предлагаю забыть ваши утверждения, ибо вы их пока вообще ничем подкрепить не можете