UA to Canada CUAET
-
в іншому чаті читала, що люди здавали біометрію 8 квітня і їм прийшов такий лист. тому це не залежить чи була здана біометрія до 12-го чи після
-
Мені прийшло перше повідомлення через 6 днів. Чекайте
-
Да, сдавали 9 числа биометрию и пришла одна нормальная виза , одна электронная
-
У вас что-то не так, сегодня зарезервировал биометрию на 7 мая, весь май был свободный
-
Ви мене вибачте, але то повна нісенітниця. Я чудово знаю як виглядає активний календар на сайті таких установ. Я сама запитала для сестри, яка проживає в Польші, я знаходжусь в Азії і маю точно такий календар у візовому центрі, який є активним! І вказані святкові дні, вихідні. А не все біле до 2030 року. Я по світу їздила і довелось стикатися з візовими центрами, але таке я бачу вперше і це обурює, що наші люди і так страждають від тієї війни, а їм взяли і ускладнили життя ще більше.
-
Подскажите, а вы не узнавали как вкелить вместо электронной стандартную в паспорт?
-
Всегда пожалуйста! Сама скребу с миру по нитке. Благо попадаются по пути отзывчивые люди, готовые нас принять и помогают информационно
-
Ні, в мене все добре. Я проживаю на іншому континенті, де наших громадян не так багато і тому все працює в нормальному режимі. А от моя сестра, котра на території Польщі не може зареєструватися на біометрію. Сьогодні бідна цілий день сидить і не може нічого вдіяти.