UA to Canada CUAET
-
Та хто ж каже, що це було зроблено навмисно, сердить той момент, що вони про це знають і нічого не роблять. Людина, яка відповідає за сайт не вклеює візи і не обробляє інформацію, але всеодно нічого не робить, щоб все те запрацювало.
-
Скажіть на який термін дали звичайну візу, та на який електронна?
-
Добрий день. Є таке питання. Я, мама і брат (11 років) робимо візи в Канаду по цій програмі для українців. Мені та мамі прийшов лист що можна надсилати паспорти на вклейку. Для брата запросили дозвіл на виїзд в Канаду від батька. Знайшли приклади цього документу, де потрібно вказувати де сами ти будеш перебувати в Канаді, за якою адресою та дати поїздки. Звичайно ж, такої інформації в нас ще не має оскільки ще не маємо візи. Можливо хтось стикався з цим, що туди писати? Чи просто залишити ті поля порожніми?
-
Сам не знаю
-
Не надо паспорт отправлять. Халява закончилась, лавочку по визам до конца срока действия паспорта уже стали прикрывать.
@Nikkiaaaa по видимому имелось в виду те кто успел заполнить заявку, тот успел..
-
Тим, що календар не є працюючим, вони створюють самі собі проблеми. Люди всеодно прийдуть і отримають своє, але в більшій кількості прийдуть та щей роздратовані. Краще було б аби він працював і у них все йшло за планом, а не знущатися отак над і так змученими людьми.
-
Это проблема серверов. Чтобы не углубляться в детали, календарь не отрисовывается, так как сервер возвращает ошибку. Пусть побробует зайти с мобильного интернета вместо домашнего или наоборот. У меня такое было, пока я не начал дебажить в чём проблема этого календаря.
-
Нам сказали брать с собой из электроприборов только телефон, планшет, ноутбук. С остальным все сложно, так как у них сеть 110. А переходники с 220 на 110 это какая то 8-ми килограммовая коробка😬
Теперь даже любимый фен с плойкой прийдется оставить😓