UA to Canada CUAET
-
Ми заповнювали цей дозвіл,писали просто Canada без дат,все пройшло,здали паспорти на вклейку.Головне скан паспорта батька долучити до цього дозволу.
-
Мушу знову перепитати: Закордонний паспорт продовжений. (виданий 2010 року, закінчився в 2020, продовжли до 2025 печаткою). Під час заповнення анкети система не дає можливості ввести дату видачі паспорта старше 2012 року. Залишити це поле пустим - також не дає. Можливо у когось була така ситуація, який вихід?
Радили люди вказувати іншу доступну дату і додавати лист на англійській мові з поясненням чому вказали не ту дату, але хвилюємось що це стане причиною відмови. Підкажіть будь ласка, якщо хтось був в такій же ситуації.
-
а есть люди которые ждали более 10-14 дней и все таки получили одобрение? просто хочу знать рассчитывать нам на что-то или нет
-
если оплатили 125зл за обратную доставку, то отправят.
-
Я написала свою думку, чудово розумію, що і як, не потрібно мені розповідати про великі компанії і можливості для українців. У мене є очі і вуха. Дивна ситуація в тому, що людина з того ж центру зробила все без питань, правда за гроші. І дати знайшлися і різко запрацював сервер і активувався календар. Ось в чому проблема світу цього. Всі повчають всіх і тикають носом, якщо чиясь думка на сходиться з їх думкою, але напевно є причини ставить певні питання, є причини висловлюватись. І не потрібно вважати, що це нагнітання або провокації, це життя і досвід. І я писала, і шукала відповідей для близької для мене людини. Я не зважаю на коментарі про інші краіни, тому що немає можливості їхати, а якби була, то ніхто не турбував би людей тут питаннями про саме Польшу. Дякую Вам за Ваш коментар. Надіюсь в ньому є доля істини.
-
подскажите, пожалуйста, после отправки паспорта в Варшавский центр, нужно ожидать сообщения на имейл и там отмечать, как хочу получить паспорт?