UA to Canada CUAET
-
Можете глянути на сервісах "TripMyDream" або "Aviasales.UA"
-
А є якісь терміни отримання листа запрошення на здачу біометрії, з моменту подання заявки на отримання візи? Декому знаю швидко на днях а декому тижнями.
-
мне и жене через 2 дня пришло. теперь надо записаться на биометрию. Вот думаю, а где безопаснее? Киев или Львов
-
В кабінеті листів немає ( мені 33 чоловіку 35, і діти 6 і 10. Ні мені ні чоловіку не прийшло запрошення на біометрію .
-
тут вопрос: Где тцкашный беспредел меньше? ))
-
які листи є в кабінеті і скільки років заявнику?
-
Вже тиждень у мене і тиша ( кажуть у Львові швидше
-
Підкажіть , будь ласка, 15 липня відправила на ел.пошту Canada_registration@vfshelpline.com запит на запис на здачу біо в Києві, до сих пір тиша, ніяких зворотніх листів не надходить . Чи це є норма, хтось с таким стикався ?
-
В Києві однозначно безпечніше. Я сама звідти.
-
Скажіть будь-ласка, якою поштою візовий центр відправляє паспорти (Польша). Скільки днів триває доставка з Варшави і інші міста Польщі? Чи курьер віддає паспорти на руки? Дякую
-
У мене статус заявки submitted … коли заходжу переглянути full application status , пише перевантажено сайт і ноу меседж(
-
Що означає тцкашний?)
-
я маю на увазі є client summary і submission confirmation? якщо так довго немає biometric instruction letter, потрібно писати в кризову.
-
покажіть скрін, будь ласка, там де пише ноу меседж
-
Чого ж беспредел? Люди теж працюють
-
Дякую дуже ! Теж думаю писати а не чекати ( бо друзі кажуть що запрошення на біометрію місяць чекали
-
Фантастичка жінка. Дай бог тобі здоровʼя! 😗
-
У мене те ж саме
-
зрозуміло. тоді пишіть через кризову (кожен від себе), зробіть скрін сторінки без повідомлень і завантажте до вашого пояснення, що немає ніяких листів, хоча вже тиждень пройшов.
-
це не норма так довго чекати. зазвичай в той же день приходять усі листи, або трохи пізніше. тож якщо за 5 днів нічого не прийшло, потрібно писати їм.
16 Jan 2023, 06:08
Post 208202 of 284245
13 minutes ago