UA to Canada CUAET
-
Добрий день відправили документи на здачу біометрії в Україні але пройшло 3 дні і нічого не прийшло ? Скільки часу треба чекати ?
-
😂 Та що? Від 1 до 3 місяців це швидке рішення. Від 3 до 6 нормальні терміни. Від 6 до 10 місяців і більше, також люди чекають!
-
Яку людину? Куди відправляти? Ви питання читали?
-
3 недели в Австрию
-
?! Потрібно також відправляти людину, якій потрібно здати біометрію разом з документами, а не лише документи.
-
Підкажіть, скільки в середньому чекати паспорт після відправки на вклейку візи ? Декілька місяців ?
-
Звісно, що ні.
-
Всем привет 👋 Кто-то отправлял паспорт на вклейку визы в Лондоне? Пятый раз читаю, ни как не пойму, что нужно положить внутрь конверта, и как оплачивать курьера 😥 помогите, пожалуйста, разобраться 🙏
-
Записувались на подачу у Львів чи Київ? Бо судячи з повідомлень в історії чату то у Львів швидше прийде запрошення (ніби до 7 днів) в Київ в декілька разів довше..
-
Если вы имели ввиду, что написали письмо в визовый центр, чтобы записаться на сдачу биометрии, то я неделю назад написал им письмо, чтобы записать маму, ответа нет до сих пор
-
Цікаво, а якщо не по CUAET в Канаду то як отримати Open Work Permit ? Потрібно оплачувати збір ?
-
Так, звісно! Тому і відповідь така.
-
Саме так і є. У Львові мені відповіли на 8-й день, а призначили на 10-й.
-
В Киев. Мне кажется то, что в Киеве записывают примерно через 4 недели, а во Львове через 2 дня не связано со сроком, когда вам именно ответят на имейл. Срок в 4 недели или 2 дня будет от момента, когда они прочитают письмо, а не когда мы его отправили, там ведь даже имейл один и тот же, что для Киева что для Львова. Во всяком случае, я так понял 🤷
-
Open Work permit можна отримати або через супруга у якого closed WP, чи після закінчення університету / коледжу. Або, якщо ви вже в країні і чекаєте тут на PR. Може щось нове є, звісно, яке не думаю
-
никак - можно отучиться пару лет в канадском универе, после выпуска дадут трехлетний ворк пермит
-
тобто ви питаєте чи легально нелегально знаходитись в Канаді і працювати?) як ви собі це уявляєте? я не знаю, скільки мені разів повторювати за день в чаті це, але НЕ ПИШІТЬ МЕНІ У ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ. МАЙТЕ СОВІСТЬ. ОЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ПРАВИЛАМИ ЧАТУ.
-
Легально в Канаді не офіційно працювати ? Якщо по програмі CUAET (ворк перміт) а не сама віза закінчиться ?
-
Я маю на увазі якщо не зможу приїхати в березні 24-го року і отримати ворк перміт. Тоді зможу працювати не офіційно ?
-
что значит не официально? без ворк пермита? конечно не легально, зачем он иначе нужен. если вы не сможете приехать до марта, вы не сможете получить ворк пермит
16 Jan 2023, 06:08
208264/286223
14 minutes ago